Стрілянина у Броварах: поліція з'ясувала, хто влаштував розбірку
Категорія
Україна
Дата публікації

Стрілянина у Броварах: поліція з'ясувала, хто влаштував розбірку

Джерело:  online.ua

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що правоохоронні органи вже з'ясували, хто організував стрілянину у Броварах під Києвом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ посадовця в ефірі телебачення.

За його словами, незабаром усі вони отримають відповідні підозри.

"Особи, які дозволили собі організувати цих молодих людей, "тітушок", вони нам зрозумілі, і їм будуть оголошені підозри", - додав заступник голови МВС.

Він зауважив, що імена не будуть оприлюднені через "інтереси слідства". Згідно з офіційними даними, учасники стрілянини з Вінниччини отримували близько 800 гривень на добу.

"Скоріше за все, не було в планах застосовувати зброю, але як завжди буває у спектаклях, зброя, яка висить на стіні, вистрілює. За все це доведеться відповідати й організаторам, і виконавцям", - пояснив Геращенко.

Посадовець додав, дуже важливо, щоб місцеві адміністрації були обізнані щодо порядку проведення конкурентних конкурсів на транспортні перевезення — це буде запобіганням подібних інцидентів у майбутньому.

"Рік тому мер Броварів Ігор Сапожко опублікував своє звернення до обласної адміністрації. У ньому він просив не проводити конкурси на маршрути, які створять конфліктну ситуацію. Однак, його звернення проігнорували. Обласна адміністрація провела тендер, в результаті якого зайшов ще один перевізник. Після двох місяців карантину, коли перевезення не проводились, дві компанії, одна з Броварі, інша з Вінниці, вирішили з’ясувати відносини, бо обласна адміністрація ігнорувала проблеми з перевізниками", - резюмував Геращенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська поліція затримала нових підозрюваних після резонансного інциденту зі стріляниною у Броварах на Київщині. За даними заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, кількість затриманих зросла до 21.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?