Коронавірус уразив футбол в Україні: матч УПЛ скасовано
Категорія
Спорт
Дата публікації

Коронавірус уразив футбол в Україні: матч УПЛ скасовано

Коронавірус уразив футбол в Україні: матч УПЛ скасовано
Джерело:  online.ua

Матч відновленої після карантину Української Прем'єр-ліги "Карпати" - "Маріуполь" опинився зірваним через коронавірус у футболістів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу львівського клубу та медіа.

За офіційними даними, інфекцію підтвердили у гравців та персоналу команди. Хворих перевели на самоізоляцію, жоден не має симптомів COVID-19.

"Щоб не сприяти поширенню COVID-19, "Карпати" йдуть на режим самоізоляції", - заявили у клубі.

Львів'яни проінформували про коронавірус організаторів УПЛ та представників Української асоціації футболу. Незабаром, ймовірно, ухвалять офіційне рішення про неможливість проведення матчу.

Згідно з повідомленням журналіста Ігоря Бурбаса у Twitter, підготовка до матчу скасована.

"Гравцям сказали не приїздити сьогодні на тренування і скасували підготовку до гри. Автобус Маріуполя вже розвернувся зі свого шляху на Львів", - додав він.

Гру "Карпати" - "Маріуполь" планували почати о 14:00 у неділю, 31 травня. Львівський клуб став першим серед українських "колег", у лавах якого виявили інфікованих COVID-19.

Нагадаємо, футбольний сезон відновлюють 30 травня. Першим матчем повинна стати гра пари "Колос" - "Десна". На один день з "Карпатами" та "Маріуполем" повинен грати "Шахтар" - проти одвічного суперника "Динамо".

Як повідомляв ONLINE.UA, в УЄФА попередньо планують провести завершальні матчі Ліги чемпіонів сезону 2019/2020 у Німеччині. За наявними даними, клубний турнір також можуть дограти за зміненими правилами. Двобої 1/8 фіналу відбудуться 7-8 серпня, їх буде 4. У чвертьфінал ЛЧ вже пройшли ПСЖ, "Лейпциг", "Атлетіко", "Аталанта". Деталі — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?