Українець трагічно загинув за кордоном - офіційні подробиці від дипломатів
Категорія
Події
Дата публікації

Українець трагічно загинув за кордоном - офіційні подробиці від дипломатів

Джерело:  Укрінформ

Українець став жертвою дорожньо-транспортного зіткнення на одній з польських доріг. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами Сергія Погорельцева — директора Департаменту консульської служби МЗС, трагічний інцидент стався у п'ятницю, 29 травня.

"Управління поліції міста Вроцлава 30 травня повідомило про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася 29 травня на автомагістралі А4 (повіт Шрода-Шльонська) за участю легкового автомобіля Opel Movano та вантажівки Mersedes. Внаслідок ДТП на місці події загинув водій легкового автомобіля – громадянин України, 1979 року народження", - проінформував дипломат.

Погорельцев пояснив, тіло загиблого після проведення усіх необхідних слідчих заходів спрямували у заклад судової медицини міста Вроцлав. У зв'язку аварією повітова поліція міста Срода Сльонська відкрила кримінальне провадження.

Також директор зауважив, представники Генерального консульства України у Кракові знаходяться у постійному контакті з місцевою поліцією. Також дипломати тримають зв'язок із медиками та намагаються розшукати родичів українця, який втратив життя у зіткненні.

Справою наразі займається безпосередньо Департамент консульської служби МЗС та Генеральне консульство у згаданому польському місті.

Як повідомляв ONLINE.UA, двоє українців загинули внаслідок автомобільної аварії у Польщі. Зіткнення сталося поблизу від Любіце, у Мазовецькому воєводстві, яке розташоване на південь від Варшави. Загалом кількість жертв становить чотири. За словами очільниці консульського відділу посольства України у Польщі Світлани Криси, українці були родичами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?