Перший матч УПЛ після карантину: як "Десна" здолала "Колос"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Перший матч УПЛ після карантину: як "Десна" здолала "Колос"

Перший матч УПЛ після карантину: як "Десна" здолала "Колос"
Джерело:  online.ua

В Україні з 30 травня відновили футбольну Прем'єр-лігу — у першому матчі "Колос" - "Десна" перший здобув перемогу. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на результати зустрічі.

Двобій 24-го туру чемпіонату відбувся на полі київської "Оболонь-Арени". Він завершився із рахунком 2:0.

Слід зазначити, що перший тайм завершився з нейтральним рахунком — жодна сторона не змогла перевершити захист суперника. Перший гол забив Денис Фаворов лише на 64-й хвилині.

Пізніше "Десна" спровокувала пенальті у свої ворота — нападника-ісландця Арні Вільхамссона недозволеним прийомом зупинили у штрафній зоні. Утім, капітан ковалівської команди Віталій Гавриш не зумів пробити воротаря Євгена Паста.

Чернігівський клуб оформив другий гол у ворота "Колоса" на 84-й хвилині. Його автором став Єгор Картушов.

"Десна" за підсумками нової перемоги отримала загалом 46 балів в УПЛ. Наразі вона обіймає третю позицію у таблиці — команда досягла рівня "Динамо" та "Зорі". Водночас "Колос" увійшов останнім у першу шістку з 26 балами.

Згідно з розкладом матчів, вже 6 червня "Десна" повинна вийти на поле проти донецького "Шахтаря".

Слід нагадати, останні матчі в Українській Прем'єр-лізі клуби-учасники відіграли ще у лютому-березні. Пізніше через загрозу коронавірусу COVID-19 по всій Україні ввели жорсткий карантин, проведення масових заходів заборонили.

Як повідомляв ONLINE.UA, матч відновленої після карантину Української Прем’єр-ліги "Карпати" — "Маріуполь" опинився зірваним через коронавірус у футболістів. За офіційними даними, інфекцію підтвердили у гравців та персоналу команди. Хворих перевели на самоізоляцію, жоден не має симптомів COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?