Всі КПВВ на Донбасі переходять на новий режим роботи - як будуть пропускати громадян
Категорія
Україна
Дата публікації

Всі КПВВ на Донбасі переходять на новий режим роботи - як будуть пропускати громадян

Джерело:  online.ua

З 1 червня 2020 року всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі переходять на новий режим роботи за літнім графіком - пропуск громадян буде здійснюватися з 6:00 до 20:00. Про зміни в роботі КПВВ повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр штабу ООС, передає ONLINE.UA.

"З 1 червня контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил переходять на літній режим функціонування і здійснювати пропускні заходи з 06:00 до 20:00", - йдеться в повідомленні.

На літній режим роботи переходять:

  • КПВВ «Золоте» - дорожній коридор «Стаханов - Золоте - Гірське - Лисичанськ»;

  • КПВВ «Майорське» - дорожній коридор «Горлівка - Бахмут»;

  • КПВВ «Мар'їнка» - дорожній коридор «Донецьк - Курахове»;

  • КПВВ «Новотроїцьке» - дорожній коридор «Донецьк - Маріуполь (через Маріуполь)";

  • КПВВ «Гнутове» (с. Піщевик) - дорожній коридор «Новоазовськ - Покровськ - Талаковка - Маріуполь»;

  • КПВВ «Станиця Луганська» - дорожній коридор «Станиця Луганська - Щастя - Новоайдар».

При цьому командування ООС нагадало, що з 22 березня 2020 року з метою ефективної протидії та недопущення занесення на підконтрольну уряду України територію коронавірусної інфекції призупинено пропуск через лінію розмежування осіб і транспортних засобів. Перетнути КПВВ можна тільки у виняткових випадках, при наявності критично важливих життєвих обставин і відповідних підтвердних документів. Рішення про пропуск людей через лінію розмежування приймається індивідуально керівництвом ООС.

5ed3635792648

Як відомо на даний момент, всі КПВВ на Донбасі будуть закриті як мінімум до 22 червня. Крім того, в Донецькій і Луганській областях продовжує діяти режим "червоний", який надає додаткові повноваження правоохоронцям і військовослужбовцям.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна змінила правила в'їзду і виїзду в ОРДЛО. В основному вони стосуються переміщення дітей у віці 14-16 років, яким дозволять перетинати лінію розмежування з ОРДЛО за свідоцтвами про народження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?