Це нахабне залякування - у Путіна накинулися з новими звинуваченнями на Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Це нахабне залякування - у Путіна накинулися з новими звинуваченнями на Україну

Це нахабне залякування - у Путіна накинулися з новими звинуваченнями на Україну
Джерело:  online.ua

У команді російського президента Володимира Путіна регулярно виступають з абсурдними заявами та звинуваченнями на адресу України. На цей раз в російській Держдумі злякалися крилатих ракет "Нептун", які нещодавно пройшли успішні випробування в Чорному морі. Ці випробування в Москві назвали нахабним залякуванням кримчан, до якого нібито вирішив вдатися Київ, так як міжнародні санкції проти Росії не діють і Путін навідріз відмовляється повертати анексований півострів Україні. Зокрема, в істериці б'ється "депутат" Держдуми Руслан Бальбек, який представляє в російському парламенті окупований Крим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Проведення випробувань крилатих ракет в той час, коли Київ говорить про миролюбність і турботу про своїх нібито громадян, які проживають в Криму, - це нахабна брехня і безпардонний цинізм. Це тактика залякування кримчан, мовляв, дивіться, наші ракети і до Кримського моста долетять, і до промислових і стратегічних об'єктів півострова", - заявив Бальбек відразу ж після появи відео потужного удару українськими крилатими ракетами по двом цілям в Чорному морі.

Окупант Криму боїться того, що Україна може піти на силове повернення свого півострова. При цьому він зухвало пригрозив офіційному Києву, заявивши, що російські війська зможуть оперативно знищити будь-яку мету, якщо вона буде становити небезпеку для Криму.

З такими звинуваченнями і погрозами на адресу України російський депутат виступив після того, як крилаті ракети "Нептун" змогли вразити одночасно дві мети в Чорному морі, де путінський режим вже не перший рік намагається ввести монополію і звести ніким не визнані російські кордони. Ці ракети мало того, що змогли впоратися з поставленим завданням, так ще й довели, що практично непомітні для ворожих радарів.

Раніше ONLINE.UA публікував видовищне відео потужного удару українськими крилатими ракетами по умовним ворожим цілям в Чорному морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?