Як в реальності виглядав Наполеон - відтворено точне фото імператора
Категорія
Світ
Дата публікації

Як в реальності виглядав Наполеон - відтворено точне фото імператора

Як в реальності виглядав Наполеон - відтворено точне фото імператора
Джерело:  online.ua

Майже через 200 років з моменту смерті французького імператора Наполеона Бонапарта його персона досі не дає людям спокою. Крім історії воєн, які очолював революціонер, нове покоління цікавиться, як в реальності виглядав Наполеон, який вважається одним з найбільш знаменитих і суперечливих лідерів в історії людства. Розкрити загадку і задовольнити цікавість людей вирішив незалежний фотограф з Амстердама Бас Утервайк. За допомогою сервісу з штучним інтелектом Art Breeder він відтворив справжній портрет Наполеона з фотографічною точністю. Від знімка користувачі мережі прийшли в захват, передає ONLINE.UA.

"Я створив цю особу Наполеона Бонапарта грунтуючись на декількох картинах з його зображенням. При цьому одяг на зображенні взятий з портрета французького художника Жака-Луї Давида 1812", - прокоментував своє творіння фотограф.

Користувачі мережі масово коментують реальний портрет Наполеона, який відтворив штучний інтелект.

"Приголомшливе досягнення, хай живе французький імператор!, Чудово !, Це дуже захоплююче і цікаво, спасибі!", - коментують в мережі реальне фото Наполеона.

Важливо відзначити, що Наполеон Бонапарт став не єдиним революційним діячем, зовнішність якого не дає спокою нащадкам. У 2013 році команда фахівців в області відновлення особи зробила 3D-модель Максиміліана Робесп'єра, використовуючи посмертну маску і спецефекти, які застосовуються в індустрії кіно. Один з вождів Великої Французької революції виявився жахливо негарним.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на аукціоні Франції за рекордну суму продали капелюх Наполеона, в якому він програв битву при Ватерлоо. Капелюх пішов з молотка за 280 тисяч євро замість 40 тисяч, як очікувалося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?