У Києві перекрили міст через загрозу вибуху - усі відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві перекрили міст через загрозу вибуху - усі відомі подробиці

У Києві перекрили міст через загрозу вибуху - усі відомі подробиці
Джерело:  online.ua

У Києві перекрили міст "Метро" та частково зупинили рух підземки "червоною гілкою" у понеділок, 1 червня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціальні мережі, метрополітен та медіа.

За наявними даними, у метро зупинили рух на станціях "Лівобережна", "Гідропарк", "Дніпро".

"З технічних причин червона лінія працює від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна" та від станції "Лісова" до станції "Дарниця", - пояснили у метрополітені.

Низка українських видань проінформувала, що невідомий чоловік подзвонив у поліцейську службу та попередив про намір підірвати міст. Наразі до місця подій спрямували підрозділи правоохоронців, оперативників, вибухотехніків, рятувальників ДСНС та медиків. Поліція почала переговори.

У соціальних мережах стверджують, що на мосту знаходиться чоловік із пакетом у руці, від того нібито тягнеться дріт з пультом. Також опубліковані перші кадри з місця інциденту.

"Сьогодні о 13:41 до столичної поліції по спецлінії 102 зателефонував невідомий з погрозою підірвати міст "Метро". На місці події перебуває слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь, вибухотехніки, кінологи та представники інших профільних служб під керівництвом очільника столичної поліції Андрія Крищенка", - пояснили в МВС.

Зазначається, що поліція почала спецоперацію у Києві, введено відповідний режим.

Нагадаємо, подібний інцидент стався у вересні 2019 року. Тоді "мінера" затримали - з'ясувалося, що він навіть не мав потужної вибухівки й нібито хотів лише привернути до себе увагу.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська поліція затримала нових підозрюваних після  резонансного інциденту зі стріляниною у Броварах на Київщині. За даними заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, кількість затриманих зросла до 21.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?