Онлайн-магазин IKEA відновлює роботу в Україні - коли можна робити замовлення
Категорія
Україна
Дата публікації

Онлайн-магазин IKEA відновлює роботу в Україні - коли можна робити замовлення

Джерело:  online.ua

Онлайн-магазин компанії IKEA, яка є найбільшим в світі рітейлером меблів і товарів для дому, відновлює роботу в Україні. Вже через тиждень компанія обіцяє усунути виниклі після відкриття неполадки - замовлення орієнтовно почнуть приймати і доставляти клієнтам з 8 червня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Page.

"Зараз здійснити покупки не можна. В тому числі і в Києві. У нас технічні проблеми. Але ми їх вирішуємо. Найближчим часом все запрацює, протягом тижня", - повідомили в компанії IKEA.

Важливо відзначити, що відкриття онлайн-магазину IKEA в Україні відбулося лише 14 травня через 15 років переговорів і чотирьох невдалих спроб. На першому етапі після запуску інтернет-магазин запропонував українським покупцям близько 3600 товарів для будинку, які можна купити онлайн з послугою доставки. Також кияни могли скористуватися самовивозом придбаних товарів - в столиці відкрили два пункти видачі в Ашані і Metro Cash & Carry.

Через 10 днів після відкриття онлайн-магазину IKEA в Україні замовлення українців тимчасово перестали приймати. Причиною тому став підвищений попит українців на товари шведської компанії.

"Щоб задовольнити попит і надалі відповідати високим стандартам IKEA і очікуванням клієнтів, ми прийняли рішення обробляти і доставляти вже зареєстровані замовлення і тимчасово обмежити можливість оформляти нові", - пояснили в IKEA.

Відомо, що крім інтернет-магазину IKEA планує якомога швидше відкрити свій магазин в новому міському форматі (city store) в Києві. Компанія вже підписала відповідний договір оренди з торгово-розважальним центром Blockbuster Mall.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що IKEA набирає персонал для першого магазину нового формату в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?