Підривника на мосту Метро знешкодили - оприлюднено відео
Категорія
Події
Дата публікації

Підривника на мосту Метро знешкодили - оприлюднено відео

Джерело:  online.ua

Невідомий мінер, який погрожував підірвати міст "Метро" у Києві, затриманий правоохоронними органами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на медіа та соціальні мережі.

За наявними даними, порушника порядку знешкодили буквально через дві години після повідомлення про загрозу.

У соціальних мережах оприлюднили відеоролик, який демонструє перші секунди після затримання злочинця.

Пізніше з'явилися перші відео безпосередньо затримання.

Перед тим у Міністерстві внутрішніх справ наголосили, що не мають інформації ще про особу підривника.

"Ще мені нічого не відомо, але я думаю, що це справа годин", - пояснив заступник міністра Антон Геращенко.

Він нагадав про "аналогічну ситуацію" на мосту "Метро", яка сталася минулого вересня. Тоді порушник прибув на міст на автомобілі та погрожував його підірвати. Інцидент тривав кілька годин, упродовж яких рух на лівий берег столиці лишався майже паралізованим.

Слід зазначити, через порушника рух мостом перекрили на невизначений час. Зокрема, метрополітен працював в обмеженому режимі — заблокованими стали станції "Дніпро", "Гідропарк", "Лівобережна".

Як повідомляв ONLINE.UA, поліція зареєструвала дзвінок мінера з погрозами близько 13:41 у понеділок, 1 червня. Після цього оголосили спеціальну операцію у Києві.

Низка українських видань проінформувала, що невідомий чоловік подзвонив у поліцейську службу та попередив про намір підірвати міст. Наразі до місця подій спрямували підрозділи правоохоронців, оперативників, вибухотехніків, рятувальників ДСНС та медиків. Поліція почала переговори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?