Минуле не вибирають - Alyona Alyona зробила відверте зізнання в новому емоційному кліпі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Минуле не вибирають - Alyona Alyona зробила відверте зізнання в новому емоційному кліпі

Джерело:  online.ua

Одна з найуспішніших українських реперок Аlyona Аlyona 1 червня в День захисту дітей приготувала шанувальникам несподіваний сюрприз - вона випустила новий кліп на пісню "Пам'ятаю", в якому зробила відверте зізнання про своє дитинство. В емоційному ролику виконавиця торкнулася проблеми багатьох сучасних дітей. Вона підкреслила в пісні, що в її минулому теж були злети і падіння, але вона не цурається цього, а продовжує жити і впевнено йти своєю дорогою. Шанувальники в захваті від нового кліпу Alyona Alyona - вони зізналися, що з перших хвилин пісні у них побігли мурашки по шкірі, передає ONLINE.UA.

"Я не ідеальна, і щоб бути тією, хто я є, мені довелося пройти через злети і падіння. Я не пишаюся всім, що робила в житті, але і не цураюся цього. І якби мені запропонували на вибір іншу дорогу, я б вибрала свою ще раз ", - прокоментувала свою нову пісню Аlyona Аlyona.

У самому кліпі Аlyona Аlyona показала уривки з життя різних дітей. У одних з них постійно відбуваються скандали в родині, що доводиться ховатися під ліжко, а іншим і зовсім доводиться стріляти з автомата.

Українці гідно оцінили новий кліп Аlyona Аlyona. Вони вважають, що слова її пісні мають потужний посил, який точно змусить задуматися, особливо дорослих людей, про життя і підростаюче покоління.

"З перших слів сльози і мурашки! Господи, дякую за те, що створив цю неймовірну жінку !; Як на мене, найкращий бітос з усіх, на які коли-небудь читала Альона; Чути що пісня не для мас і не для комерції, а просто душевна розповідь. Чіпляє прямо за душу; Атмосферно, думаю кожен хто жив в українських містах, бачив такі похмурі дні; Сильно, щиро, життєво ...; Це дуже сильно. Це як реквієм по дитинству. Да уж. Минуле не вибирають, як і ностальгію за нього ", - масово коментують новий кліп Alyona Alyona в мережі.

Нагадаємо, 28-річна Олена Савраненко (реальне ім'я Alyona Alyona) колись була вихователькою в дитячому садку. Вона стала феноменом в українській музиці в 2018 році, після того як записала широко відомий кліп "Рибки". Весною 2019 року реп-виконавиця випустила свій дебютний альбом під назвою "Пушка".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Alyona Alyona і Kyivstoner запалили мережу яскравим кліпом на пісню "Рятувальний круг".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?