Вона брехала - Forbes неочікувано позбавив звання наймолодшу "мільярдерку" планети
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вона брехала - Forbes неочікувано позбавив звання наймолодшу "мільярдерку" планети

Джерело:  online.ua

29 травня авторитетне видання Forbes неочікувано для всіх визнало, що рейтинг наймолодших мільярдерів був складений з помилкою. Як заявили представники ЗМІ, у доходах моделі та бізнесвумен Кайлі Дженнер виявили невідповідність. Експерти кажуть, що дівчина надала неправдиві дані, які допомогли їй очолити престижний рейтинг. Тому Кайлі Дженнер звинуватили у брехні і коригуванні даних доходів, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт видання.

Усі світові медіа миттєво поширили інформацію Forbes про те, що Кайлі Дженнер не є мільярдеркою. Зірка у своїх соціальних мережах жорстко відповіла, що жодні рейтинги їй не потрібні, тому йти на обман вона не б стала. Окрім того., Кайлі гостро прокоментувала помилки експертів Forbes у підрахунках та засумнівалась у бездоганній репутації глянцю.

"Я думала, що це авторитетне видання. Все, що я бачу – це низка неточних заяв та безпідставних припущень. Я ніколи не намагалася привласнити якийсь там титул обманом. Крапка", – заявила впливова бізнесвумен.

Також Кайлі згадала про одне з тверджень представників Forbes. Видання припустило, що експерти могли зробити неправильні підрахунки через фальсифіковані податкові декларації. Це неабияк обурило зірку, оскільки непідтверджені здогадки у такому виданні – неприпустимі. Також бізнесвумен підкреслила, що має все, чого можна тільки хотіти у житті – прекрасну доньку Стормі та успішний бізнес. Тому Кайлі Дженнер знайшла б сто інших занять, аніж перераховувати свої статки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній хлопець відомої моделі та зірки реаліті-шоу Кайлі Дженнер репер Tyga дав скандальне інтерв’ю, у якому розповів, що думає про успіх своєї колишньої дівчини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?