Інцидент на мосту Метро: ким виявився підривник
Категорія
Україна
Дата публікації

Інцидент на мосту Метро: ким виявився підривник

Джерело:  online.ua

Поліція оприлюднила подробиці щодо особи "мінера", через якого паралізувало рух мостом "Метро" у Києві цього понеділка, 1 червня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг очільника столичної поліції Андрія Крищенка.

За його словами, підривником виявився 31-річний мешканець міста Вишневе Київської області. Порушника жодного разу не судили у минулому, однак він мав два дрібних адміністративних порушення.

Чоловік стояв на мості з неідентифікованим пакунком та пультом у руках. Він сам подзвонив у поліцію та заявив, що підірве об'єкт. Жодної вимоги поліцейські від нього не почула — окрім вимоги зустрічі.

Крищенко пояснив, що мінер не був агресивним, але поводився збуджено. Наразі невідомо, чи вживав той наркотики чи алкоголь. Для цього є підозра, але остаточно це стане зрозумілим після усіх аналізів.

"Говорив незв'язні речі, якихось вимог не було, тому коли була слушна нагода, спрацював спецпідрозділ, його відволікли і він був затриманий", - пояснив начальник поліції.

Пізніше правоохоронці встановили, у порушника не було вибухівки. Він приніс із собою на міст муляж — пакет із землею та балон із дротами.

Наразі горе-мінер знаходиться у руках поліції, з ним також почали роботу фахівці психіатричної допомоги. Досі не з'ясовані мотиви, однак зафіксовані скарги на родинні розлади.

Як повідомляв ONLINE.UA, чоловіка, який погрожував підірвати міст "Метро", знешкодили менш ніж за дві години — моменту отримання відповідного дзвінка. У соціальних мережах оприлюднили відеоролик, який демонструє перші секунди після затримання злочинця. Також користувачі поділилися кадрами безпосередньо затримання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?