Microsoft звернулася до усіх користувачів з важливим попередженням
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft звернулася до усіх користувачів з важливим попередженням

Джерело:  online.ua

Технологічний гігант Microsoft регулярно дивує світ корисними новинками, однак в історії компанії було чимало провалів, про які ставало зразу ж відомо. Так, цього разу після релізу великого оновлення Windows 10 Microsoft звернулася до усіх користувачів та офіційно заявила, що апдейт вийшов проблемним. Окрім того, розробники оприлюднили список виявлених неполадок, що виникають при розгортанні патча, а також порекомендували деяким користувачам не поспішати з встановленням нової версії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Slashgear.

"Оновлення Windows 10 версії 2004 нещодавно почали розповсюджувати для встановлення. Це оновлення є найбільшим за останній рік та додає нові функції і багато чого цікавого в систему, однак воно вийшло не без недоліків. З огляду на те, що Windows встановлена на величезній кількості комп'ютерів з різними конфігураціями, поширення оновлень популярної ОС не завжди виявляється вдалим. Щоб попередити власників ПК про відомі проблеми з апдейтом, Microsoft прийняла попереджувальні заходи", - сказано в повідомленні.

Йдеться про те, що Система видає повідомлення про те, що пристрій, на якому встановлена система не цілком готовий до встановлення оновлення. Дане повідомлення бачать власники з нестандартними конфігураціями, а також ті в кого встановлені старі версії драйверів NVIDIA. Також зазначається, що власники "несумісного" обладнання отримали попередження про можливі неполадки після встановлення нової версії ОС, а процедура доставки свіжої збірки через Центр оновлень Windows для них була припинена.

"Microsoft також опублікувала на своєму офіційному сайті інформацію як про поточні проблеми, так і про вирішені за останні 30 днів. Перераховані компанією помилки варіюються від збоїв в з'єднанні через Bluetooth з іншими пристроями до несумісності зі старими версіями драйверів NVIDIA", - додає видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво Microsoft вирішило замінити  представників редакцій новинних сервісів Microsoft News та MSN на штучний інтелект.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?