Літній відпочинок в Туреччині в 2020 році - українців потішили чудовими новинами
Категорія
Україна
Дата публікації

Літній відпочинок в Туреччині в 2020 році - українців потішили чудовими новинами

Літній відпочинок в Туреччині в 2020 році - українців потішили чудовими новинами
Джерело:  online.ua

Туреччина з 1 липня відкриває кордони і відновлює пасажирські перевезення з України. Таким чином українці вже через місяць зможуть поїхати на літній відпочинок до Туреччини, де їм пообіцяли всі необхідні умови безпеки. Про це 1 червня домовилися глава МЗС України Дмитро Кулеба і глава МЗС Турецької Республіки Мевлют Чавушоглу, передає ONLINE.UA з посиланням пресслужбу дипвідомства.

Крім літнього відпочинку, відкриття кордонів і забезпечення українців усіма умовами безпеки, глави дипвідомств України і Туреччини погодили пріоритети розвитку стратегічного партнерства між Києвом і Анкарою на найближчу перспективу, визначили ключові двосторонні заходи високого рівня, які планується провести після покращення епідеміологічної ситуації, викликаної захворюваністю COVID- 19. Також міністри обговорили питання взаємодії в рамках міжнародних організацій, зокрема Ради Європи.

Важливо нагадати, що туристичний сезон влітку 2020 року в Туреччині буде проходити за новими правилами. Готелі прийматимуть тільки 50% від максимально можливої кількості гостей. Також будуть введені конкретні правила для басейнів, пляжів, спа і розваг. Зокрема, кількість лежаків на пляжах і біля басейнів зменшать удвічі, а відстань між ними збільшать до безпечних 1,5-2 метрів. Також гостей зобов'яжуть приймати душ, перш ніж зайти в басейн. Послуга All inclusive залишиться в готелях, але формат обслуговування туристів зміниться - повністю відкритого фуршету не буде.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, за якими правилами в 2020 році будуть працювати готелі Туреччини в період туристичного літнього сезону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?