Продаю душу - дівчина Ілона Маска здивувала відвертим зізнанням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Продаю душу - дівчина Ілона Маска здивувала відвертим зізнанням

Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома канадська співачка Клер Буше, яка виступає під псевдонімом Граймс, неочікувано для всіх заявила,що хоче продати частину своєї душі. Спочатку шматочок душі дівчина американського винахідника та бізнесмена Ілона Маска, яка нещодавно народила йому сина, оцінила в 10 мільйонів доларів. Про своє рішення співачка заявила, беручи участь у виставці, яка триває в Лос-Анджелесі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

"На цій виставці представлені концептуальні предмети, до яких співачка мала відношення в останні 10 років. Тобто кожен шанувальник її творчості зможе придбати малюнки, фото або картини, до яких причетна Граймс", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, Клер Буше виставила на продаж і частину своєї душі. Що цікаво, угода буде оформлена за всіма правилами. Покупець отримає спеціальний документ.

"Спочатку я зрозуміла, що не хочу, щоб хтось зміг купити цей лот. Тому, я вирішила, що поставлю за нього ціну в 10 мільйонів доларів, тоді його точно ніхто не купить, тому що дорого. Але чим більше я прокручувала у себе в голові ці думки, тим більше мені подобалася ця ідея, тут є щось філософське...", - прокоментувала своє рішення Граймс.

Зрештою, Клер додала, що оцінювати її душу буде той, хто захоче її придбати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що планам очільника Tesla Ілона Маска та артистки Граймс щодо того, щоб назвати новонародженого сина ім’ям "X Æ A-12 Musk" не судилося збутися. Як виявилося, що мільярдер не жартує і дійсно хоче назвати сина дивним ім’ям у вигляді незвичайного шифру, але це зробити неможливо через закони США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?