Чемпіонат автомобільних гонок відновлюється - Формула-1 представила розклад
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чемпіонат автомобільних гонок відновлюється - Формула-1 представила розклад

Джерело:  online.ua

 "Формула-1" відновлює сезон гонок 2020 року, який перенесли через пандемію коронавіруса. Прес-служба представила офіційний розклад чемпіонату на вісім гонок. Всі вони будуть проходити в Європі, повідомляє ONLINE.UA.

Чемпіонат "Формули-1" стартує в австрійському Шпільберзі. Там пройдуть відразу два етапи гонок - з 3 по 5 липня і з 10 по 12 липня. З 17 по 19 липня відбудеться третій етап в Угорщині (Хунгарорінг). Потім - два етапи на "Сільверстоуні" (Гран-прі Великобританії і Гран-прі 70-річчя - в честь ювілею з моменту створення Формули-1). Вони будуть проходити з 31 липня по 2 серпня і з 7 по 9 серпня.

У розкладі "Формули-1" також заплановані по одному етапу в Іспанії (14-16 серпня), Бельгії (28-30 серпня) і Італії (4-6 вересня). У ці ж дати на цих трасах пройдуть етапи Формули-2 і Формули-3. Всі вісім гонок пройдуть без глядачів при дотриманні суворих санітарно-епідеміологічних правил, щоб не допустити поширення коронавіруса.

Нагадаємо, сезон "Формули-1" в 2020 році повинен був стартувати 15 березня в Австралії, куди вже з'їхалися всі команди, однак перед початком вільних заїздів керівництво серії скасувало етап через загрозу поширення коронавіруса. Також були скасовані гонки в Нідерландах, Монако і Франції. Етапи в Бахрейні, В'єтнамі, Китаї, Азербайджані та Канаді на даний момент перенесені на невизначений термін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "Формула 1" провела віртуальні гонки після скасування реальних. Віртуальний Гран-прі пройшов в Бахрейні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?