Нам вдалося: Зеленський повідомив українцям чудову новину
Категорія
Україна
Дата публікації

Нам вдалося: Зеленський повідомив українцям чудову новину

Нам вдалося: Зеленський повідомив українцям чудову новину
Джерело:  online.ua

2 червня глава держави Володимир Зеленський поділився з українцями прекрасними новинами - він заявив, що адаптивний карантин запроваджений в усіх областях України, окрім трьох: Львівської, Рівненської та Чернівецької, і майже скрізь відбувся перехід до третього етапу пом’якшення обмежувальних заходів. Дана заява прозвучала на традиційній селекторній нараді щодо протидії поширенню коронавірусу, яка відбулася під головуванням українського лідера. Про це повідомляє ONLINE.UA з поисланням на сайт ОПУ.

Окрім того, було зазначено, що після початку впровадження карантинних пом’якшень значних спалахів хвороби в країні не відбулося.Також в нашій країні тримається плато захворюваності. За минулу добу одужало 388 осіб, а захворіло – 328.

"Нам насправді вдалося порівняно непогано пройти першу хвилю пандемії. Цьому сприяла і відповідальність українців, і стратегія стримування, яку ми детально й ретельно розробляли та змінювали за потреби. Тепер у нас є досвід, розуміння й витримка, якщо прийде друга хвиля. Сподіваюся, тоді людство буде більш готовим", - заявив український лідер.

Окрім того, очільник МОЗ Максим Степанов наголосив, що договори з Національною службою здоров'я України уклали майже всі лікарні, і доплати медикам за боротьбу з COVID-19 уже перераховують. Поки відбувається постачання великих партій лікарських засобів проти різних хвороб, що були закуплені в попередні роки. Також глава Збройних сил України Руслан Хомчак заявив, що вже готують до відкриття перші контрольні пункти в’їзду/виїзду (КПВВ) на лінії розмежування в зоні проведення ООС після 10 червня.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, постійний представник глави держави Володимира Зеленського в АР Крим Антон Кориневич поділився з українцями невтішними даними щодо ситуації в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?