Зеленський підписав ще один важливий указ - що потрібно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський підписав ще один важливий указ - що потрібно знати

Джерело:  online.ua

2 червня глава держави Володимир Зеленський підписав указ про створення Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України на чолі з Сергієм Куніциним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Офісу президента України.

"Призначити Куніцина Сергія Володимировича головою Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України. Затвердити персональний склад Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України (додається)", - йдеться в тексті указу.

Варто зазначити, що до складу Ради увійшли представники громадських організацій у справах ветеранів і учасники бойових дій. Окрім того, зазначається, що Куніцину було доручено протягом тижня внести проект Положення про Консультативну раду. Що важливо розуміти, указ набуває чинності з дня оприлюднення.

Варто нагадати, що в березні український уряд скасував створення єдиного Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб та розділив його на два відомства. Про це йшлося в постанові №212, оприлюдненій на сайті Кабміну 11 березня.

"Таким чином, в Україні знову з'явилося окреме Міністерство у справах ветеранів. При цьому Міністерство з питань тимчасово окупованих територій, яке існувало до вересня 2019 року, отримало нову назву - Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих осіб", - повідомляв тоді Кабмін.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 2 червня президент країни Володимир Зеленський поділився з українцями чудовою звісткою — він наголосив, що адаптивний карантин запроваджений в усіх областях України, окрім трьох: Львівської, Рівненської та Чернівецької.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?