GOVOR презентував кліп на свій новий сингл «Бейся»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

GOVOR презентував кліп на свій новий сингл «Бейся»

GOVOR презентував кліп на свій новий сингл «Бейся»
Джерело:  online.ua

Український виконавець GOVOR презентував яскравий кліп на свій новий трек "Бейся". У ролику показано видовищний поєдинок на ринзі, в якому, як і в реальному житті, йде боротьба між пітьмою та світлом. Саме внутрішній світ та шепіт серця, за словами виконавця, допомагають слідувати своїм істинним шляхом. Композиція наповнена сильним сенсом, який близький кожному з нас, і розповідає про пережитий досвід виконавця, повідомляє ONLINE.UA.

«У цьому треці я хотів розповісти не лише свою історію, а й описати ті стани, з якими стикається кожна людина на своєму життєвому шляху. Всіх лякають страхи та захоплюють бажання, але навіть через біль та страждання можна скинути кайдани ілюзії, вирватися на волю та знайти себе – своє Внутрішнє Я», – розповів GOVOR.

5ed74dc6d8573

У кадрі GOVOR вступає в поєдинок зі своїм противником. До кліпу потрапили і постановочні кадри бою, і експромти спарингу. У відео головний герой безкомпромісно відбиває атаки суперника, демонструючи силу духу та, врешті-решт, перемагає.

«Бийся до останнього, щоб знайти своє Внутрішнє Я та усвідомити, хто ти є насправді. Це найважливіший пошук у житті кожної людини, і ніякі перешкоди та штучно нав’язані рамки не повинні стати на твоєму шляху. Я розумію, що кожен сам обирає свій шлях, тому прийняв рішення іти до кінця», – пояснив закінчення кліпу виконавець.

Команда готувалася до зйомок кілька місяців. А підготовка до зйомки поєдинку тривала майже 2 місяці. Впродовж цього часу GOVOR працював із командою, зазвичай тренування займали по 5 годин на день.

Нагадаємо, GOVOR – нове ім’я в українському шоу-бізнесі. Вперше про нього заговорили в січні 2019 року, коли дебютна композиція виконавця «Сеньорита» майже за місяць зібрала більше 2 млн переглядів на YouTube. Треки «Не слушай ум» та «Время на исходе» ще більше зацікавили аудиторію творчістю виконавця, оскільки GOVOR читає тексти про те, як не бути в рабстві обставин, вірити в себе та слухати своє серце, яке завжди підкаже вірний шлях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що реперка Аlyona Аlyona 1 червня в День захисту дітей випустила новий кліп на пісню "Пам’ятаю".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?