Різкі публікації Трампа: Цукерберг пояснив, як реагуватиме Facebook
Категорія
Світ
Дата публікації

Різкі публікації Трампа: Цукерберг пояснив, як реагуватиме Facebook

Різкі публікації Трампа: Цукерберг пояснив, як реагуватиме Facebook
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп нещодавно спровокував низку скандалів своїми публікаціями у соцмережах, однак на відміну від Twitter, у Facebook вирішили не обмежувати лідера у висловах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на низку видань - Reuters та The Wall Street Journal.

За словами засновника компанії Марка Цукерберга, він оцінив дописи президента як "глибоко образливі". Утім, у соціальній мережі не будуть маркувати чи видаляти ці публікації.

Напередодні у вівторок, 2 червня, бізнесмен провів віртуальну бесіду з представниками Facebook з цього приводу. Останні влаштували своєрідну акцію протесту через бездіяльність соцмережі на обурливі дописи. Вони вважають, діяти необхідно було ще у момент, коли Трамп оприлюднив коментар із фразою "коли починається мародерство, починається стрілянина".

Цукерберг відповів, що перевірив інцидент раніше та позицію не змінив — він вважає правильним рішенням невтручання. Це засмутило робітників.

Таким чином Facebook вирішив дистанціюватися від позиції Twitter, який почав маркувати окремі пости Трампа як "героїзацію насильства". Саме таке маркування з'явилося на згаданій публікації.

Цукерберг додав, що приватні медіакомпанія не повинні ставати наглядачами та "карати" політиків за будь-які порушення.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Дональд Трамп виступив з неочікуваною заявою. Він наголосив, що заворушення в США — це акти внутрішнього тероризму. Окрім того, він пригрозив ввести армію туди, де влада відмовиться залучити Національну гвардію. Варто звернути увагу на те, що поки американський лідер не відповів, кому саме наразі вигідні ці протести та розбої, хоча нещодавно Дональд Трамп зізнався, що веде боротьбу з "тіньовою" владою в країні та світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?