Це резонансна інформація - в партії Зеленського спалахнув новий гучний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Це резонансна інформація - в партії Зеленського спалахнув новий гучний скандал

Джерело:  online.ua

Народний обранець від "Слуги народу" Гео Лерос виступив з неочікуваною заявою - він розповів, що вже передав у НАБУ відомості, які свідчать про корупційну діяльність очільника Офісу президента Андрія Єрмака, його кума нардепа Миколи Тищенка та колишнього депутата Київради Дениса Комарницького. За словами Лероса, НАБУ отримало дуже резонансну інформацію, яка "розкриє всім очі і покаже потворні лаштунками політики, коли влада, опозиція і просто бандити зливаються в одне ціле для організації корупційних оборудок в столиці". Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

"Головний герой і організатор схем - Денис Комарницький, його дах народний депутат Микола Тищенко та його кум Єрмак, якому він носить коробки на Банкову з авто Комарницького, її виконавці - депутати, чиновники, родичі і куми", -сказано в повідомленні.

Народний обранець каже, що передав в НАБУ, ймовірно, копію комп'ютера Комарницького. За його словами, це "десятки гігабайт і тисячі документів". Гео Лерос також зазначає, що оборудка до якої причетний Тищенко та Єрмак стосується будівництва Подільсько-Воскресенського моста.

Окрім того, нардеп стверджує, що 4 роки тому компанія "ЕКО-БУД-ТРЕЙД", у якій кінцевими бенефіціарами є Комарницький, Сергій Кучер і Микитась, через підставну особу виграла тендер на будівництво частини Подільсько-Воскресенського моста. До управління цим підприємством мають відношення сестра нардепа Тищенко Юлія і її чоловік Герман Блінов. Також зазначається, що Комарницький разом з Аллою Шлапак були керівниками виборчого штабу Миколи Тищенка в 2019 році. Народний обранець запевняє, що "ЕКО-БУД-ТРЕЙД" є прокладкою - не має своїх будівельних потужностей і співробітників, залучає на всі роботи субпідрядні організації з обов'язковим "відкатом". Лерос додає, що з 01.08.2019 по 30.04.2020 на підприємство з міського бюджету перераховано 1 млрд 167 млн грн. За попередніми даними, з субпідрядників за цей же період було зібрано 318 млн грн "чорної готівки".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 20 березня  Володимир Зеленський звільнив народного обранця від політичної сили "Слуги народу" Гео Лероса  з посади свого позаштатного радника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?