Ми з жахом спостерігаємо - Джастін Трюдо здивував неоднозначною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми з жахом спостерігаємо - Джастін Трюдо здивував неоднозначною заявою

Джерело:  online.ua

Канадський лідер Джастін Трюдо в ході пресконференції довго не знав, що відповісти з приводу реакції очільника Білого дому Дональда Трампа на протести та розбої, які сколихнули США. Почувши запитання прем'єрміністр неочікувано замовк на 20 секунд - це доволі довге мовчання спровокувало бурхливу реакцію мережі, передає ONLINE.UA з посиланням на Guardian News.

"Ми всі з жахом і побоюваннями спостерігаємо за тим, що відбувається в Сполучених Штатах. Настав час об'єднати людей, настав час слухати, настав час дізнатися, що несправедливість триває, незважаючи на прогрес протягом багатьох років і десятиліть", - заявив Джастін Трюдо після тривалої паузи.

Варто звернути увагу на те, що під час відповіді Джастін Трюдо уникав прямих згадок реакції Трампа на протести та навіть не назвав його імені. Корстувачі мережі зізнаються, що виступ канадського лідера їх здивував та спровокував ще більше запитань.

"Тільки мені здається, що з ним щось не так?; таке враження, ніби йому хтось у наушник каже, що говорити; дуже дивно; коли ти навіть нічого не кажеш, але всі знають, що ти думаєш; Тиша звучала краще, ніж все, що прозвучало після неї; Трюдо навіть боїться промовляти вслух прізвище Трампа; настав час? що це значить; мене це все насторожує", - діляться враженнями після перегляду відео користувачі мережі.

Як відомо, масові акції протесту спалахнули в десятках американських міст через смерть 46-річного афроамериканця Джорджа Флойда в результаті жорсткого затримання поліцейськими в Міннеаполісі. Американський лідер Дональд Трамп погрожує застосувати армію через заворушення, які охопили американські міста, щоб захистити мирне населення від розбоїв та пограбувань.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, влада ФРН вимагає пояснень від США після обстрілу журналістів знімальної команди Deutsche Welle в Міннеаполісі, що був скоєний, ймовірно, поліцейськими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?