У Динамо шукають нового тренера: стало відомо, хто може замінити Михайличенка
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Динамо шукають нового тренера: стало відомо, хто може замінити Михайличенка

У Динамо шукають нового тренера: стало відомо, хто може замінити Михайличенка
Джерело:  online.ua

У футбольного клубу "Динамо" може з'явитися новий тренер замість Олексія Михайличенка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на турецьке видання Fotomac.

Згідно з неофіційними даними, керівництво команди невдоволене рівнем гри футболістів під керівництвом українця. Заміною йому може стати 45-річний турецький експерт Ерол Булут. Його кандидатуру наразі вважають пріоритетом.

Перевагами для Булута стала участь у минулому в українському чемпіонаті у якості гравця — він виступав за донецький "Металург". Окрім того, турецький спортсмен нібито володіє українською.

Автором такої ініціативи щодо турецького фахівця став Володимир Безсонов, спортивний директор "Динамо".

Водночас президія київського клубу навіть має опонентів - "Фенербахче" також зацікавлений у підписанні тренерського контракту з Булутом.

Непідтверджені дані говорять, що президент "Динамо" Ігор Суркіс спочатку хотів повернути Сергія Реброва. Той відмовився повертатися у Київ.

Нагадаємо, у перерваному на карантин українському сезоні 2019/2020 "Динамо" провело вже 24 матчі. Вони на 14 балів відстають від лідера турнірної таблиці — донецького "Шахтаря".

Нагадаємо, Михайличенко повернувся у "Динамо" після провалу команди у відборі до Ліги чемпіонів. Утім, під його тренерством клуб не був здатний добре показати себе навіть у Лізі Європи.

Як повідомляв ONLINE.UA, в УЄФА попередньо планують провести завершальні матчі Ліги чемпіонів сезону 2019/2020 у Німеччині. За наявними даними, клубний турнір також можуть дограти за зміненими правилами. Двобої 1/8 фіналу відбудуться 7-8 серпня, їх буде 4. У чвертьфінал ЛЧ вже пройшли ПСЖ, "Лейпциг", "Атлетіко", "Аталанта".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?