Що з тобою сталося - фанати шоковані виглядом відомого голлівудського актора
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Що з тобою сталося - фанати шоковані виглядом відомого голлівудського актора

Що з тобою сталося - фанати шоковані виглядом відомого голлівудського актора
Джерело:  online.ua

Голлівудський красень Ештон Кутчер шокував своїх відданих фанатів тим, що ледь не заплакав у новому відеоролику, який актор опублікував на своїй сторінці в Instagram. 42-річний артист вирішив поділитися з людьми особистою історією, яка його сильно схвилювала. Катчер зазначив, що під час прочитання казки на ніч своїм дітям вони двічі запитували про рух Black Lives Matter і чому саме "життя чорних важливі". Шанувальники засипали свого кумира тисячами коментарів із запитаннями про те, що насправді з ним сталося, чому він так швидко та помітно постарів, а також намагалися дізнатися, чи не приховує він щось від людей, передає ONLINE.UA.

Актор пояснив свою позицію щодо даного руху на прикладі власної родини. Ештон розповів, що зазвичай його донька йде спати першою. Коли напередодні син сказав, що хоче лягти в ліжко перед сестрою, Катчер відповів, що "для нас з тобою дівчатка йдуть першими". Актор пояснив, що в їхній родині принципова позиція поважати жінок. Він пояснив сину, що важливі всі життя. Окрім того, намагаючись, сказати фразу "для деяких життя чорних не важливі зовсім", актор помітно запнувся, намагаючись придушити сльози. Після цього артист підкреслив, що вчить своїх дітей, що всі життя важливі, і для їх сім'ї життя афроамериканців, дійсно, має значення.

Користувачі відзначили, що актор виглядає дуже втомленим і постарілим.

"Ештон, що насправді сталося? ти щось приховуєш?; Він дуже сильно постарів - це очевидно, проте я не зовсім розумію, що відбувається; що з тобою сталося? Я тебе ніколи таким не бачив...; золоті слова, але щось мені підказує, що не все так просто; відкрий очі, Ештон, ти хіба не бачиш, що відбувається в США? Це вже не мирні протести давно; всі говорять одне й те саме, проте ніхто не хоче сказати правду; ей, всі добре знають, чому ти так швидко постарів! Ти в Голлівуді такий не один", - коментують відео актора його фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відома канадська співачка Клер Буше, яка виступає під псевдонімом Граймс, неочікувано для всіх заявила, що хоче продати частину своєї душі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?