Мінер на мосту Метро: суд ухвалив перше рішення проти підривника
Категорія
Події
Дата публікації

Мінер на мосту Метро: суд ухвалив перше рішення проти підривника

Мінер на мосту Метро: суд ухвалив перше рішення проти підривника
Джерело:  online.ua

У Дніпровському районному суді Києва вирішили арештувати "підривника", який погрожував зруйнувати міст "Метро". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву суду.

За словами судді Оксани Мелешко, йдеться про 60-дібний арешт.

"За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 4 чоловіку, який 1 червня 2020 року погрожував підірвати міст Метро, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів з можливістю внесення застави у сумі 315 тис. гривень", - оголосили у суді.

Вчинок мінера кваліфікували як неправдиве повідомлення про загрозу вибуху, яке спровокувало значні наслідки. Згідно з ч. 2 ст. 259 ККУ, йому наразі загрожує тюремне ув'язнення терміном від 4 до 8 років. розслідування все ще триває.

Нагадаємо, інцидент стався у понеділок, 1 червня. Чоловік вийшов на міст та проінформував про свої наміри місцеву поліцію. Там зареєстрували його дзвінок між 13-ю та 14-ю годинами.

Пізніше цього підривника затримали під час переговорів. Той не висунув жодних вимог до правоохоронців чи влади. Водночас з'ясувалося, що злочинець навіть не мав вибухівки — то був муляж.

Мінером виявився 31-річний мешканець міста Вишневе Київської області. Порушника жодного разу не судили у минулому, однак він мав два дрібних адміністративних порушення.

Як повідомляв ONLINE.UA, прокуратура Києва оголосила про підозру з лочинцю, який напередодні погрожував підірвати міст Метро в Києві. Як виявилося, 32-річний житель Київської області зважився на злочин, щоб привернути увагу до своїх життєвих проблем. Шокуючі подробиці резонансного інциденту повідомила пресслужба столичної прокуратури. Деталі — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?