Лукашенко ухвалив нове неочікуване рішення - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко ухвалив нове неочікуване рішення - що сталося

Джерело:  online.ua

3 червня білоруський лідер Олександр Лукашенко шокував світ новою заявою - він повідомив, що підписав указ, яким відправив у відставку уряд країни. За його словами, не весь, адже потрясіння країні не потрібні. Хто з міністрів збереже посаду – наразі не відомо. Де опиняться звільнені – теж. Варто звернути увагу на те, що цей уряд, який буквально щойно вигнав Лукашенко, служив народу Білорусі рекордно короткий строк – з серпня 2018 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "БЕЛТА".

"Президент Білорусі Олександр Лукашенко сьогодні прийняв рішення про відставку чинного складу уряду. Відповідний указ підписаний головою держави", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, під час наради у президента представники влади детально обговорили пропозиції щодо нового складу уряду. Згідно з попередніми даними, кадровою ротацією хочуть "зміцнити команду", але "революційні зміни в уряді не потрібні". Що важливо розуміти, Олександр Лукашенко доволі часто говорив про наміри змінити склад уряду перед президентськими виборами, які мають відбутися 9 серпня 2020 року, однак, все одно, для багатьох його рішення стало справжньою несподіванкою.

Так, білорусу не втомлюються жартувати про нове рішення президента країни у соціальних мережах.

"Життя йде, та нічого не змінюється; Терміново. Лукашенко відправив уряд у відставку. Просто як і планував. Просто як і завжди робить перед виборами. Блискавка; Уряд – не бульба, але і бульба ж – не уряд; зате як жити весело в цій країні; Щойно білоруси дізналися, що у них є уряд; Тепер, з новим урядом, Лукашенко на шостому терміні однозначно зробить Білорусь great again!; Президент Лукашенко настільки крутий, що може відправити у відставку уряд будь-якої країни", - жартують користувачі мережі в коментарях до новини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що білоруський лідер Олександр Лукашенко відзначився новим скандальним  випадом проти України. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?