Чому насправді Трампа сховали в бункері - зізнання президента США
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому насправді Трампа сховали в бункері - зізнання президента США

Чому насправді Трампа сховали в бункері - зізнання президента США
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп виступив з черговою неочікуваною заявою. Він наголосив, що хоче спростувати інформацію, яку поширили чимало світових медіа, про те, що він ховався в підземному бункері під час протестів біля Білого дому у Вашингтоні. Сам президент почав стверджувати, що він просто проводив інспекцію сховища, а не переховувся там, наляканий останніми подіями в країні. Окрім того, американський лідер звернув увагу на те, протести під Білим домом почалися вночі, а він перебував у бункері вдень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox News Radio.

"Це були фальшиві повідомлення. Я спустився туди вдень, і я перебував там протягом крихітного періоду часу. І це було в більшій мірі для перевірки. Я спускався два або три рази, все для огляду", - офіційно заявив Дональд Трамп.

Очільник Білого дому підкреслив, що Секретна служба не бачила необхідності переміщати його в підземний бункер під час вечірніх протестів. Окрім того, Дональд Трамп зізнався, що задоволений ситуацією у Вашингтоні після введення в місто солдатів Національної гвардії, співробітників поліції і цілої низки спецслужб. За його словами, подібні дії конче необхідні в разі заворушень.

Як відомо, нещодавно стало відомо, що співробітники Секретної служби США увечері 29 травня забирали президента Дональда Трампа в підземний бункер через протести поблизу Білого дому. Сам американський лідер тоді стверджував, що спостерігав з Білого дому за протистоянням його охорони з протестувальниками.

Варто нагадати, що масові протести в США почалися після смерті афроамериканця Джорджа Флойда при затриманні поліцейським. Люди спалили поліцейську дільницю, місцева влада запровадила режим надзвичайної ситуації. Деякі експерти припускають, що смерть Флойда це тільки привід, щоб влаштувати у США керований хаос, адже нещодавно, в одному із інтерв’ю, Дональд Трамп зізнався, що розпочав справжню війну проти "тіньової" влади. Політологи припускають, що протести в країні — це помста Трампу з боку політичних еліт, які століттями керували ходом історії.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Папа Римський Франциск невідкладно звернувся  до американської нації та Білого дому та закликав до припинення насильства і національного примирення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?