Кличко та Холіфілд вийшли на ринг один проти одного - дивовижне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко та Холіфілд вийшли на ринг один проти одного - дивовижне відео

Кличко та Холіфілд вийшли на ринг один проти одного - дивовижне відео
Джерело:  online.ua

Евандер Холіфілд готується до свого гучного повернення на ринг. Український боксер-чемпіон Володимир Кличко провів тренувальний спаринг проти легенди американського боксу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднений відеоролик.

Боксери не завдавали один одному реальних ударів, лише імітували двобій. Українець наразі входить до складу тренерського штабу Холіфілда. Ця команда готує його до нових виходів на ринг.
Відео оприлюднив український спортсмен Олексій Мочанов.

"Великі боксери, спортсмени та люди! І у бездоганній формі. Чекаю на бій з величезним інтересом. І шаленію від того, як працюють у рингу ці мужики!" - прокоментував він сам ці кадри.

Нагадаємо, Евандер Холіфілд нещодавно анонсував своє повернення на ринг заради виставкових боїв. Імені його суперника ще не відомо, боксер продовжує важкі тренування для великого перформансу на арені.

Водночас разом із ним оголосив про повернення залізний Майк Тайсон. Фанати із нетерпінням сподіваються, що колишні суперники знову вийдуть на ринг один проти одного, хоча станом на початок червня подібних планів офіційно не підтвердили.

Цікаво, що не всі експерти чи фанати боксу залишилися у захваті від анонсу про повернення легенд минулих поколінь. На думку промоутера Френка Воррена, який займається менеджментом британця

Тайсона Ф’юрі, "термін придатності" згаданих боксерів вийшов, тож їхня зустріч стане щонайменше цирком. "Інша справа" - виключно виставкові бої.

Як повідомляв ONLINE.UA, Віталій Кличко понад 15 років тому міг вийти на ринг проти легенди боксу Майка Тайсона. З таким зізнанням виступив колишній промоутер братів-боксерів — Том Леффлер.

За його словами, переговори тривали у 2004 році. Головною умовою мала б стати перемога "залізного Майка" над Денні Вільямсом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?