Все давно вирішено - Путін готує чергове звернення до росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Все давно вирішено - Путін готує чергове звернення до росіян

Все давно вирішено - Путін готує чергове звернення до росіян
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін готує чергове звернення до росіян, в якому має намір подякувати їм за підтримку внесення поправок до Конституції Росії, одна з яких передбачає обнулення його президентського терміну. Росіяни обурені такими достроковими планами Кремля. У соцмережі вони бурхливо обговорюють цей анонс, відзначаючи, що Путін в черговий раз підтвердив, що в Росії голосування проводяться для галочки і все давно вирішено без думки звичайних громадян, передає ONLINE.UA.

"Путін подякує громадянам за участь у плебісциті і за підтримку запропонованих поправок. Але тільки вдячністю справа не обмежиться - глава держави, як передбачається, надасть низку доручень федеральним органам влади. Остаточне рішення щодо формату звернення прийме сам президент", - анонсували в Кремлі план Путіна.

Громадяни РФ масово обговорюють це чергове звернення президента до народу. Вони відзначили, що вже втомилися від нікчемних і безглуздих обіцянок Путіна, слова якого люди оцінюють як суцільну брехню.

"А кому потрібні його звернення ... тільки самому собі і його сатрапам ..., за 20 років можна зробити цікаву добірку з його звернень ... тільки брехня .... зростання кількості олігархів і розвал країни ...", " А фразу "треба ще трохи потерпіти" занесуть до Конституції країни? "," Набрид нам такий президент", "Кермо влади з рученят вискользає, ось і смикається "," Так втомив він зі своїми нікчемними заявами! Видно нудно в бункері сидіти пенсіонеру всея Русі .... обнулений у всіх сенсах нездара","Я впевнений що результати виборів і промова Путіна вже готові і нова конституція вже в друкарні тепленька лежить)) ","Навіщо все це - важливість думки громадян, нескінченні звернення, роз'яснення, умовляння ?! з поправками до Конституції вже цілий серіал вийшов. Очевидно, що все давно вирішено. Навіщо потрібні ці «загравання» з громадянами ?! Адже зрозуміло, що як би хто не проголосував, вони будуть прийняті ","Вони ВЖЕ прийняті. Але потрібно , щоб виглядало, що ви самі цього хотіли. Звичайна шахрайська розводка ", - обурені діями Путіна росіяни.

Нагадаємо, Путін вирішив, що голосування за зміну Конституції пройде 1 липня, не дивлячись на те, що Росія знаходиться на третьому місці за захворюваністю на коронавірус в світі і число хворих щодня зростає майже на 10 тисяч. Росіяни вважають, що він поспішає з голосуванням, так як стрімко втрачає підтримку людей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін заради обнулення свого президентського терміну підписав указ, яким дозволив проводити голосування в Росії дистанційно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?