Ніхто не очікував - Зеленський відреагував на термінові вимоги уряду
Категорія
Політика
Дата публікації

Ніхто не очікував - Зеленський відреагував на термінові вимоги уряду

Ніхто не очікував - Зеленський відреагував на термінові вимоги уряду
Джерело:  online.ua

Український уряд звернувся до парламенту із терміновою заявою — вона стосувалася доопрацювання програми діяльності. Президент Володимир Зеленський відреагував на цей виступ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його заяву.

За словами державного лідера, програма діяльності потребує термінового доопрацювання. Це пов'язано з розробкою документу ще до того, як у світі спалахнула пандемія коронавірусу COVID-19.

"Програма уряду була розроблена, але ніхто не очікував коронавірусу. Тому він (прем’єр-міністр Денис Шмигаль - ONLINE.UA) звернувся до людей і сказав: у нас коронавірус, карантинні заходи, і програма уряду повинна була змінитися через COVID-19. Треба її оновити", - пояснив Зеленський.

Президент окремо наголосив, що очільник уряду самостійно звернувся до нардепів Верховної Ради з відповідним закликом.

Нагадаємо, Володимир Зеленський здійснив робочий візит до Хмельницької області. Там він провів зустрічі з місцевим населенням, представниками бізнесу, провів ревізію місцевого лабораторного центру, побував у гуртожитку національного університету та виступив перед медіа з пресконференцію.

Окрім того, державний лідер знайшов час скуштувати кави у місцевій кав'ярні. Разом з ним були посадовці ОПУ та головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єр Денис Шмигаль несподівано звернувся до Верховної Ради із закликом доопрацювати базову програму діяльності уряду у четвер, 4 червня. За його словами, цей документ оновили та розробили заново із парламентарями. Тому необхідно, щоб інші нардепи ознайомилися з ним.

Він пояснив, що нібито окремі кроки, які згадуються в оновленій програмі, представники уряду вже виконали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?