У червні відкривається небезпечний коридор затемнень - як пережити найнесприятливіший час року
Категорія
Україна
Дата публікації

У червні відкривається небезпечний коридор затемнень - як пережити найнесприятливіший час року

У червні відкривається небезпечний коридор затемнень - як пережити найнесприятливіший час року
Джерело:  online.ua

Червень готує українцям неприємний астрономічний сюрприз - небезпечний коридор затемнень, який вважається найбільш несприятливим періодом 2020 року. Відкриється коридор вже 5 червня місячним затемненням. Астрономічне явище почнеться о 20:45 за київським часом і триватиме до 00:04 наступної доби. Повна тривалість затемнення складе 3 години 18 хвилин і 13 секунд. Астрологи і езотерики попереджають, що літні місячні і сонячні затемнення негативно відіб'ються на житті багатьох людей. ONLINE.UA розповідає, як пережити небезпечний період і що можна та не можна робити під час затемнень.

Місячні і сонячні затемнення в червні 2020 - хто в небезпеці

Літні місячні і сонячні затемнення в 2020 році пройдуть цілою серією. Почнуться вони 5 червня. У цей день настане перший в 2020 році повний місяць, під час якого Місяць на 59% опиниться під тінню від Землі. Спостерігати затемнення Місяця зможуть жителі всіх континентів. Не буде видно явища в Північній Америці, на північному сході Південної Америки і в більшій частині Тихого океану.

21 червня, якраз в день літнього сонцестояння, відбудеться сонячне затемнення. А закриє небезпечний коридор друге місячне затемнення за місяць - 5 липня.

Експерти попереджають, що місячне затемнення 5 червня проходитиме в знаку Стрільця, тому найбільше вплине на людей, що народилися в листопаді і грудні місяці. Обтяжить вплив місячного затемнення на людей ретроградна Венера, тому найбільше уваги потрібно звернути на відносини з партнерами. Однак, астрологи запевняють, що жодні щирі відносини ніякі проблеми не зруйнують.

Важливо відзначити, що повний місяць, як правило, впливає на людей за добу до, під час і за добу після явища, але затемнення починають свій вплив за два тижні до дати самої астрологічної події і тривають ще два тижні після неї. А це означає, що небезпека мине лише в середині липня.

Місячне затемнення 5 червня - що потрібно робити

Місячне затемнення вважається відмінним часом для планів на майбутнє. У цей період можна сміливо ставити нові цілі, які точно стануть частиною життя в перспективі. У період коридору затемнень фахівці рекомендують усамітнитися і відновити сили і енергію - таким чином вдасться і можливих конфліктів з оточуючими уникнути і запрограмувати на позитив майбутній період життя.

У період небезпечного коридору затемнень важливо позбутися всього старого і непотрібного - речей, людей і думок. Наприклад, можна зробити ревізію гардероба, припинити спілкування з людьми, які тягнуть на дно, і позбутися від шкідливих звичок, що отруюють життя.

У період місячних затемнень важливо вживати велику кількість води і легку їжу. Цей період можна присвятити медитаціям, в яких потрібно прислухатися до підказок, що посилає доля і всесвіт. Не забувайте, всі прийняті рішення і загадані бажання під час подібних доленосних астрономічних явищ гарантовано допомагають змінити життя на краще.

Місячні і сонячні затемнення 2020 - що не можна робити

Коридор затемнень - унікальне явище, яке змінює життя людей, диктуючи свої правила. Щоб правильно скористатися моментом і обернути ситуацію собі на користь, астрологи радять:

  • Стежити за здоров'ям - в період затемнень у метеочутливих людей можуть виникнути сильні головні болі і загостритися хронічні хвороби. При цьому навіть абсолютно здорові люди можуть відчути безпричинну сонливість, апатію і втому.

  • Виключити витрату грошей - всі покупки в цей період будуть невдалими, тим більше що є високі ризики опинитися в неприємній ситуації з шахраями.

  • Відкласти початок важливих справ - в день місячного затемнення прийняті рішення можуть виявитися поспішними і невірними, привести до збитків і навіть краху планів.

  • Не варто брати гроші в борг і приймати подарунки.

  • Зберігати спокій, так як будь-яка емоція в цей період може перерости у спалах гніву і привести до несподіваних сварок та конфліктів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в червні 2020 року Україну накриють потужні магнітні бурі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?