Я не проти - Зеленський встав на захист важливої ідеї
Категорія
Економіка
Дата публікації

Я не проти - Зеленський встав на захист важливої ідеї

Джерело:  online.ua

В Україні експерти виступили з низкою ініціатив для покращення ситуації з туризмом. Президент Володимир Зеленський їх підтримав. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ лідера під час візиту до Хмельниччини.

За його словами, усі ідеї можуть забезпечити зростання цієї галузі.

"Візи і ПДВ не розв'яжуть проблеми глобально, але запустити допоможе, трішки підтримає. Я в принципі не проти створення Національної ради як майданчика, де ми могли б зібратися. Про ПДВ я згоден, але треба поговорити з прем'єром", - пояснив Зеленський.

Він додав, позитивним може стати стратегічне планування сфери на найближчі 10 чи 15 років. Пріоритетом повинне стати не ухвалення законопроєктів, а інструменти для швидких дій уряду.

"Моя пропозиція про візову лібералізацію, особливо зараз — скасування віз для того списку країн, які хочуть до нас потрапити. Це різні арабські країни і, найголовніше, — Китай. Нам треба конкурувати за туриста", - додав президент.

Водночас державний лідер звернув увагу на готовність посприяти у питанні виділення землі для майбутнього будівництва готелів в українських регіонах.

Також під час зустрічі та обговорення представники туризму запропонували опрацювати ідею загального фонду туризму, який збиратиме доходи від туристичного збору. Наразі ці кошти отримують місцеві бюджети. Також пропозиції лунали стосовно масштабних медіакампаній, які пропагуватимуть ідеї внутрішнього туризму.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Офісу президента України Андрій Єрмак виступив з гучною заявою — він наголосив, що переговори лідерів нормандської четвірки, цілком ймовірно, відбудуться у 2020 році в Берліні. Окрім того, представник Володимира Зеленського висловив надію на прогрес у справі врегулювання конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?