Яка ганьба - Меланія Трамп потрапила в новий скандал через відверте вбрання
Категорія
Світ
Дата публікації

Яка ганьба - Меланія Трамп потрапила в новий скандал через відверте вбрання

Яка ганьба - Меланія Трамп потрапила в новий скандал через відверте вбрання
Джерело:  online.ua

На тлі руйнівних заворушень і масових протестів в США перші особи Америки вирішили відвідати Національний храм святого Іоанна Павла II у Вашингтоні. Дональд і Меланія Трамп там вшанували пам'ять святого Іоанна Павла II та влаштували фотосесію біля церкви, за що попали під хвилю жорсткої критики. Трампа американці звинуватили в лицемірстві і аморальності через те, що він прийшов в храм після рішення про мобілізацію військових для придушення протестів у країні, а Меланію розкритикували за неналежний образ. Громадяни США обурюються через те, що перша леді країни з'явилася в храм з оголеними плечима. Фото Дональда і Меланії Трамп масово критикують на офіційній країні дружини президента США в соцмережі, передає ONLINE.UA.

На опублікованих фото видно, що для виходу в світ Меланія Трамп обрала сукню міді від Dior без рукавів з відкладним коміром і поясом, яке підкреслювало її фігуру. Наряд Меланія доповнила строгими солнцезащітниі окулярами від YSL і класичними човниками на шпильці.

"До церкви не можна приходити в такому вигляді, це питання поваги", "Прийшла з оголеними плечима вихваляти релігію в католицькій церкві. Неймовірно!", "Яка ганьба", "Не можу забути скандал, що виник через те, що Мішель Обама вийшла в світ вбранні з оголеними плечима. Меланії все сходить з рук. Подвійні стандарти", "В платті без рукавів? У церкві? Мішель потрапила б в пекло за це", - коментують образ Меланії Трамп американці, згадавши, як суспільство засуджувало колишню першу леді США за те, що вона неодноразово з'являлася на публіці в нарядах з оголеними плечима.

Втім, не тільки відвертий образ Меланії Трамп привернув увагу американців. Користувачі мережі помітили, що перша леді країни виглядала дуже напруженою. На відео потрапив момент, коли Дональд Трамп, широко посміхався фотографам та попросив посміхнутися і свою дружину. Меланія це зробила явно через силу. Американці вважають, що Меланія виглядає як жертва домашнього насильства.

"Слов'янські люди не можуть посміхатися на вимогу. Особливо коли вони травмовані або відчувають огиду до людини, що стоїть поруч", - коментують ситуацію в соцмережах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі безжалісно розкритикували образ Меланії Трамп, яка з'явилася на публіці в старому вбранні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?