Знайди друга: чудові собаки з нетерпінням чекають на своїх нових господарів
Категорія
Україна
Дата публікації

Знайди друга: чудові собаки з нетерпінням чекають на своїх нових господарів

Знайди друга: чудові собаки з нетерпінням чекають на своїх нових господарів
Джерело:  online.ua

Редакція ONLINE.UA разом з волонтерами притулку для тварин "Сіріус" продовжує публікувати серію матеріалів "Знайди друга", аби якнайшвидше привернути увагу громадськості до проблеми безпритульних тварин в Україні. Регулярно наша команда знайомить усіх небайдужих з тваринами, які тимчасово знаходяться у притулку "Сіріус" та чекають на люблячих господарів, які заберуть їх до затишної домівки.

В цьому матеріалі ви ознайомитеся з історіями чудових песиків, які найбільше у своєму житті хочуть ощасливити вашу сім'ю своє присутністю. Маємо надію, що вони якнайшвидше зможуть опинитися у люблячій родині, де їх будуть поважати та оберігати.

Льоля! Рада знайомству!

5ed9170590543

Мене звати Льоля! Мені приблизно 1,5 рочки, маю схожість із породою російсько-європейська лайка. У притулку я змалечку, тому, на жаль, не знаю, що таке родина, але дуже мрію бути улюбленицею, щоб мене чухали та зі мною гралися, вірю, що це є і щастя! Люблю стрибати та бігати, але намагаюсь бути слухняною, бачите як я позувала для фото? Трохи я замріяна буваю, але то я мрію про свій дім! Абсолютно здорова, щеплена, оброблена від паразитів, стерилізована, середнього розміру, моя вага - майже 15 кг. На поводку ходити поки не вмію, але дуже хочу навчитись! З котиками ще не знайома, але впевнена, що потоваришуємо! А ще я вмію щиро посміхатись та любити! Заберіть мене додому! Стану для Вас найкращою подругою!

Телефонуйте та забирайте цю красуню - 067-997-73-10, Лілія

Льоля чекає саме на вас у притулку "Сіріус", Вишгородський район, Київська область.

Мене звати Лейла!

Так-так, ця руда красуня –це я! Я метис Баскської вівчарки! Мені незабаром виповниться 2 рочки! Мене врятувала Олександра, господарка нашого притулку, забрала взимку з вулиці, де я бігала дуже налякана і голодна, я була ще маленькою тоді. Дуже енергійна, люблю бігати , гратися, перепрошую, може не дуже скромна, бо дуже мені подобається бути у центрі уваги. Також я розумна –відгукуюсь на ім’я! Абсолютно здорова, щеплена, оброблена від паразитів, стерилізована, дуже пухнаста, середнього розміру, моя вага - майже 15 кг. З іншими собачками дружу, але люблю бути ватажком. З котиками спільну мову знаходжу! Дуже хочу додому! Буду Вас любити, веселити, заспокоювати або просто лежати поряд.

Телефонуйте, щоб забрати у свою родину крихітку Лейлу - 067-997-73-10, Лілія

Або ж звертайтеся у притулок "Сіріус", Вишгородський район, Київська область.

Привіт! Я - Чара!

Мені майже 1,5 рочки! Кажуть, що я схожа на російсько-європейську лайку. Маю хвостик курделиком. Живу у притулку змалечку. Моє маленьке серце вже наповнене великою любов’ю до моєї майбутньої родини! Лагідна, трохи сором’язлива, дуже люблю пестощі і щоб чухали за вушком! Із здоров’ям усі добре, щеплена, стерилізована, розмір трохи менше середнього, чудово підхожу для проживання у квартирі. З іншими собачками товаришую, але більше люблю бути поряд з людиною. Візьміть мене, будь ласка, додому! Буду робити все, що Ви побажаєте!

Якщо ви шукали саме таку подружку, телефонуйте - 067-997-73-10, Лілія

Також чекаємо вас у притулку "Сіріус", Вишгородський район, Київська область.

Амбер! Щиро вітаю!

Мені майже 1 рік! У притулку вже декілька місяців, раніше я був домашнім, на жаль, мій хазяїн дуже захворів і мене привезли сюди. Спочатку я був дуже наляканим, зараз я вже трохи адаптувався, але дуже сподіваюсь, що я тут тимчасово. Я люблю гратися, бігаю за палицею. В мене дуже багато енергії. Мені подобається, коли чухають мої великі вуха. Абсолютно здоровий, щеплений, оброблений від паразитів, з дівчатами тільки граюсь))) Трохи ще гавкаю, але я не злий, це я так себе захищаю і тебе також буду захищати! На поводку ходити поки не вмію, але дуже хочу навчитись! Заберіть мене додому! Стану для Вас захисником і справжнім другом!

Якщо вам сподобався красень Амбер, телефонуйте 067-997-73-10, Лілія

Він уже зачекався вас у притулку "Сіріус", Вишгородський район, Київська область.

Більшість із них так і проживають своє життя у притулку. Давайте дамо їм шанс знайти свої люблячі родини!

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше наукова команда з Каліфорнійського університету у Сан-Дієго вигадала нову систему для порівняння людського віку з віком собак - цікаві подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?