Що це все означає - журнал Time обурив мережу моторошною обкладинкою
Категорія
Культура
Дата публікації

Що це все означає - журнал Time обурив мережу моторошною обкладинкою

Що це все означає - журнал Time обурив мережу моторошною обкладинкою
Джерело:  online.ua

Авторитетне американське видання Time ніколи не залишається осторонь наймасштабніших подій в історії, які впливають не тільки на окремі країни, але й на усю міжнародну спільноту. Цього разу редакція журналу оперативно відреагувала на протести та розбої, які сколихнули США, спровоковані вбивством афроамериканця Джорджа Флойда. Видання вирішило присвятити цій трагічній події обкладинку нового випуску. Однак чимало користувачів мережі зізналися, що не зовсім розуміють, що зображено на цій обкладинці та що хотіла сказати редакція ЗМІ, передає ONLINE.UA.

Журнал Time опублікував у мережі обкладинку червневого випуску. Вона стосується протестів, які вже не перший день відбуваються в США та в інших країнах. Відповідне фото з'явилося на офіційній сторінці видання в Твіттері. Варто звернути увагу на те, що вперше за історію існування видання на червоній рамці його обкладинки будуть імена людей. Це 35 темношкірих чоловіків та жінок, смерть яких, у більшості випадків, спричинена поліцією. Ці людини потерпіли від расизму, а дії правоохоронців сприяли розвитку руху Black Lives Matter.

5eda0ef89f26f

Віддані читачі видання зразу ж кинулася коментувати нову обкладинку улюбленого журналу.

"Чесно, я не зовсім розумію, що ви хотіли цим сказати...можливо, хтось мені пояснить; чесно - це виглядає дуже моторошно. Не хочу образити дизайнера, але й б додому журнал із такою обкладинкою не забрав; що це все означає?; чудова робота, тому що привертає до себе увагу; це привид дитини?; я знаю, що видання такого масштабу щось завжди зашфровують у своїх обкладинках, але поки не розгледів, що саме", - коментують нову роботу ЗМІ люди в мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, член команди очільника Білого дому Дональда Трампа та генеральний прокурор Штатів Вільям Барр шокував міжнародну спільноту неочікуваною заявою - він розповів, хто насправді причетний до протестів в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?