Бій Усик - Чісора: опонент українця поділився сподіваннями
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Усик - Чісора: опонент українця поділився сподіваннями

Бій Усик - Чісора: опонент українця поділився сподіваннями
Джерело:  online.ua

Довгоочікуваний бій між українцем Олександром Усиком та британцем Дереком Чісорою скасували через карантин на тлі пандемії COVID-19. Зараз британець виступив зі сподіваннями щодо події. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing Scene.

За словами іноземного боксера, бої у майбутньому можна проводити у Саудівській Аравії. Він лише нещодавно відкрив цю країну для себе.

"Спершу я думав, що Саудівська Аравія — це не дуже круто. Але я там був під час бою Джошуа — Руїс, і це неймовірно. Можливо, пару років тому там була інша ситуація, але зараз вони відкриті для всіх", - пояснив він.

Чісора додав, що весь процес був на надзвичайному рівні, він завжди почувався у безпеці. Відомо про будівництво нової спортивної арени під назвою "Мекка боксу".

"Кожен хоче отримувати більше грошей, а Саудівська Аравія готова платити більше за бокс. Думаю, варто частіше проводити бої там", - резюмував британець.

Цікаво, що відомий боксерський промоутер Едді Хірн раніше не виключав, що бій Усик — Чісора можна провести у Саудівській Аравії. Подію планували на травень, її повинна була прийняти Велика Британія. З огляду на епідемію коронавірусу COVID-19б у країні ще тривалий час не проводитимуть масштабних спортивних заходів.

Пандемія зіпсувала плани багатьом спортсменам та їхнім менеджерам. Також лише із середини травня в Європі почали відроджувати футбольний сезон.

Як повідомляв ONLINE.UA, українець Олександр Усик та британець Дерек Чісора можуть зустрітися у так названому "унікальному місці" для боксерської дуелі.

За словами промоутера-організатора Едді Хірна, бій не проводитимуть під час першого місяця після скасування карантину у Великій Британії — його планували у Лондоні. Він провів переговори з менеджером Усика — Олександром Красюком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?