Мене дещо дивує - Білл Гейтс відреагував на чутки про вакцини з чіпами
Категорія
Технології
Дата публікації

Мене дещо дивує - Білл Гейтс відреагував на чутки про вакцини з чіпами

Мене дещо дивує - Білл Гейтс відреагував на чутки про вакцини з чіпами
Джерело:  BBC

Співзасновника корпорації Microsoft Білла Гейтса неодноразово звинувачували у намірах "чіпувати" людей. Нещодавно він особисто відреагував на ці конспірологічні чутки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Журналісти в інтерв'ю запитали бізнесмена та мецената про звинувачення, згідно з якими Гейтс хоче захопити світ завдяки чіпам, які вводять людям через вакцинацію. За його словами, перш за все, такі чутки провокують ворожнечу поміж людьми.

"Турбує те, що в такий час цифрові інструменти використовуються для всього цього божевілля. Коли зрештою у нас з'явиться вакцина, нам потрібно буде домогтися формування групового імунітету, щоб близько 80% населення були вакциновані. Але якщо вони будуть думати, що це афера, або що вакцини шкідливі, і люди не захочуть вакцинації, то хвороба продовжить вбивати людей", - пояснив співзасновник Microsoft.

Він додав, що це перша причина, яка змушує його турбуватися через поширення таких ідей.

"І мене дещо дивує, що частина цих теорій — про мене. Ми жертвуємо гроші для створення інструменту, ми виписуємо чеки фармакологічним компаніям. Так сталося, що в нашому фонді є багато фахівців в галузі фармакології, і нас вважають чесним посередником між урядом і компаніями в тому, що стосується вибору найкращого методу", - резюмував Гейтс.

Як повідомляв ONLINE.UA, один із засновників всесвітньо відомої корпорації Microsoft Білл Гейтс ще 5 років тому попереджував усіх про пандемії коронавірусу. Його перший прогноз прозвучав під час конференції TED ще в березні 2015 року, однак тоді на застереження Гейтса ніхто не звернув увагу. Хоча слова засновника Microsoft проігнорували, він не стоїть осторонь порятунку планети від COVID-19, ба більше — вже заявив про свою власну зброю, яку буде використовувати, щоб зупинити поширення коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?