Чому Авакова не відправляють у відставку - Зеленський нарешті розкрив всі карти
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому Авакова не відправляють у відставку - Зеленський нарешті розкрив всі карти

Чому Авакова не відправляють у відставку - Зеленський нарешті розкрив всі карти

Український глава Володимир Зеленський нарешті відреагував на гучні протести українців, які виступають за відставку глави МВС Арсена Авакова на тлі резонансних кримінальних події за участю правоохоронців. Президент пояснив, чому не хоче відправляти у відставку Авакова, якого він, до речі, вважає найкращим міністром. За словами Зеленського, перш ніж влада розглядатиме питання про звільнення Авакова, глава МВС повинен закрити гучні кримінальні справи в країні, включаючи справу про вбивство журналіста Павла Шеремета. Про це Зеленський заявив журналістам 6 червня під час зустрічі в резиденції "Залісся" під Києвом, передає ONLINE.UA з посиланням на УП.

"Я розумію через що протести. Я чесно відповідав на це питання, якщо людина узялася за якусь сенсаційну гучну справу, вона має його довести до кінця і не кидати. Якраз, я боявся, щоб через звільнення Рябошапки у нас не виникло питань зі справою Гандзюк. Справа триває, я думаю, що вона буде доведена до кінця, і замовники будуть посаджені за грати. Така ж ситуація з Арсеном Борисовичем. Я вважаю, що він повинен закінчити справу Шеремета. Для суспільства він стейкхолдер цієї ситуації, він повинен справу довести до кінця", - пояснив свою позицію Зеленський.

При цьому президент зазначив, що гідної заміни Арсену Авакову на посаді міністра внутрішніх справ немає.

"До сих пір немає кращого міністра, так і є. Я вважаю, що він дійсно потужний міністр", - додав президент.

Таким чином Зеленський відреагував на протести в Києві, які влаштували під стінами Верховної Ради напередодні, коли Арсен Аваков виступав перед нардепами з доповіддю про резонансні кримінальні події останніх двох тижнів. В акціях протестів взяли участь десятки людей, які вимагали відставки Авакова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Аваков звернувся до українців з гучною заявою з приводу останнього резонансного злочину за участю правоохоронців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?