Забирайтеся геть - президент UFC гнівно відреагував на гучне рішення Конора Макгрегора
Категорія
Спорт
Дата публікації

Забирайтеся геть - президент UFC гнівно відреагував на гучне рішення Конора Макгрегора

Забирайтеся геть - президент UFC гнівно відреагував на гучне рішення Конора Макгрегора
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий боєць змішаного стилю Конор Макгрегор оголосив, що завершує кар'єру. Він вирішив більше не виступати в змішаних бойових мистецтвах (MMA), про що повідомив у соцмережі. Президент UFC Дена Вайт вже відреагував на гучне рішення Макгрегора. Він нагадав, що Конор вже втретє оголошує про завершення кар'єри, після двох попередніх він повертався в спорт. Але він підкреслив, що в UFC битимуться ті, хто хоче це робити, передає ONLINE.UA.

"Конор, Джон Джонс, Хорхе Масвідаль хочуть закінчити. На певному рівні я це розумію. Вам не потрібно битися. У UFC битимуться ті, хто хоче це робити. Число людей, які зараз мною незадоволені, божевільне. Можу сказати так: хто не хоче зі мною їхати, забирайтеся геть з автобуса", - гнівно відреагував Вайт на рішення Макгрегора.

Президент UFC впевнений, що Конор Магрегор хоче битися, але розчарувався через те, що зараз на тлі пандемії коронавіруса неможливо організувати бої.

"Я вам просто нагадаю про пандемію. Світ збожеволів. Подивіться тільки, що відбувається. Думаю, все відчувають це. Як зараз робити шоу? Без уболівальників, без можливості проводити заходи за межами США. Зараз все розчаровані, вражені, адже 3, 5 місяці просиділи вдома під замком. Уход Макгрегора? Ну це ж не в перший раз, вірно? У нього немає необхідності виходити в Октагон. Якщо він втомився від цього, то цілком може собі дозволити відпочити від клітини і боїв ", - підкреслив президент UFC, який вважає, що Макгрегор пішов зі спорта через гроші.

Таким чином Дена Вайт відповів на пост Макгрегора, в якому той написав, що вирішив піти з єдиноборств. До цієї публікації боєць прикріпив фото зі своєю мамою, зроблене після однієї з його перемог.

Важливо відзначити, що Макгрегор вже кілька разів оголошував про завершення кар'єри. Попередній раз він робив таку заяву в березні 2019 року, проте потім вирішив повернутися. У жовтні 2018 року Макгрегор програв Хабібу Нурмагомедову з Дагестану бій за титул чемпіона UFC в легкій вазі.

Раніше ONLINE.UA публікував відео бою Макрегор - Серроне, який відбувся на початку 2020 року. У цьому поєдинку Конор ефектно відправив Серроне в нокаут на 40-й секунді від початку першого раунду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?