Вже з 10 червня - в Кабміні повідомили чудові новини українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Вже з 10 червня - в Кабміні повідомили чудові новини українцям

Вже з 10 червня - в Кабміні повідомили чудові новини українцям
Джерело:  online.ua

З 10 червня українська влада планує новий етап пом'якшення карантину. Якщо дозволить ситуація з захворюваністю на коронавірус в Україні, то вже через два дні, в середу, відкриють бази відпочинку і санаторії, а також дозволять масові культурні заходи. Чи будуть відкривати дитячі табори, поки не вирішено. Про це повідомив міністр охорони здоров'я України Маским Степанов на брифінгу 8 червня, передає ONLINE.UA.

"Згідно з нашим планом виходу з карантину, наступний етап починається з 10 червня. Цей етап передбачає, в тому числі, початок функціонування баз відпочинку. Всі ці бази відпочинку можуть функціонувати з дотриманням правил, встановлених Міністерством охорони здоров'я", - повідомив Степанов.

Він підкреслив, що відкриття баз відпочинку по кожному регіону буде розглядатися окремо. Якщо показники відповідного регіону на момент відкриття баз відпочинку не будуть відповідати встановленим критеріям, то вони не почнуть працювати.

На сьогоднішній день, за даними Міністерства охорони здоров'я, найбільше хворих коронавірусною хворобою COVID-19 за добу в Україні зафіксували в місті Києві, Закарпатській, Чернівецькій і Львівській областях - 72, 64, 59 і 41 нових випадків відповідно.

Нагадаємо, попередній етап пом'якшення карантину в Україні почався 5 червня. Тепер ресторани і кафе зможуть обслуговувати відвідувачів всередині закладу, а люди старше 60 років - не дотримуватися режиму самоізоляції. Також в країні відновили внутрішнє авіасполучення. міжнародні рейси планують запустити з 15 червня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за останню добу в Україні зафіксовано 463 нових випадки захворювання на коронавірус. З початку пандемії число хворих в країні вже сягає 27462 осіб. На сьогоднішній день 797 українців померли від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою. При цьому понад 12 тисяч громадян нашої країни змогли перемогти коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?