Ми будемо воювати - непереможений боксер кинув виклик Ломаченку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ми будемо воювати - непереможений боксер кинув виклик Ломаченку

Ми будемо воювати - непереможений боксер кинув виклик Ломаченку
Джерело:  online.ua

Бій Василя Ломаченка проти Тео Лопеса вже попри відтермінування став однією з найбільш гучних подій у боксі. Водночас українцю вже кинули виклик на наступну дуель. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Age.

За словами австралійського бійця легкої ваги Джорджа Камбососа, він готовий битися проти Ломаченка після Лопеса. Він назвав себе найкращим боксером своєї країни.

Австралієць наразі вважається непереможеним. Він хоче битися за володіння усіма поясами дивізіону. Бій проти українця спортсмен запропонував організувати на його континенті.

Камбосос вважає, дуель з Ломаченком може стати рекордною за показниками. Її безпосередніми глядачами можуть нібито стати 60 тисяч вболівальників на Marvel Stadium.

"Коли я виграю бій за звання претендента, буду битися з переможцем бою Лопес – Ломаченко. Ми будемо воювати за всі пояси", - підкреслив він.

Цікаво, що таку ідею вже підтримав світовий промоутер Боб Арум. Він оголосив, що готовий організувати цей двобій.

Нагадаємо, Джордж Камбосос був чемпіоном IBF Pan Pacific у легкій вазі з 2017 року. Востаннє він виходив на ринг проти Міккі Бея та здобув перемогу. Наступний його суперник — Лі Селбі з Великої Британії.

Слід зауважити, що бій Ломаченко — Лопес мав би відбутися наприкінці травня. Його скасували через пандемію коронавірусу COVID-19. Боксери зустрінуться лише після певних послаблень карантину у світі.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній суперник українця та американця Люк Кемпбелл поділився власним прогнозом щодо згаданого бою. На думку британського бійця, подія стане дуже цікавою та видовищною. Українець та американець боротимуться за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

Він не назвав остаточного свого фаворита у бою, однак здебільшого акцентував на Лопесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?