Зеленський дав невідкладне доручення розвідці - у чому річ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський дав невідкладне доручення розвідці - у чому річ

Зеленський дав невідкладне доручення розвідці - у чому річ
Джерело:  online.ua

9 червня глава держави Володимир Зеленський дав невідкладне завдання новопризначеному очільнику Служби зовнішньої розвідки Валерію Кондратюку реформувати відомство. Окрім того, український лідер доручив випереджати потенційні загрози та зберегти міжнародну підтримку України. Наголошується, що президент країни представив нового керівника СЗР та додав, що пріоритетами у діяльності служби мають стати ефективне виявлення потенційних загроз і викликів, допомога в поверненні тимчасово окупованих територій України, захист національних економічних інтересів, сприяння оборонно-промисловому комплексу, протидія ворожим інформаційним операціям та захист українців за кордоном. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

Окрім того, наголошується, що служба повинна ефективно супроводжувати політичний діалог щодо повернення окупованих територій.

"Виконання цих завдань потребує оптимізації організаційної структури, всіх аспектів розвідувальної діяльності та професійної підготовки співробітників української зовнішньої розвідки. Валерію Віталійовичу, доручаю вам професійно реформувати Службу зовнішньої розвідки України, запровадивши сучасні моделі управління розвідувальною діяльністю, персоналом і стратегічними комунікаціями", - заявив український лідер.

Окрім того, Володимир Зеленський підкреслив, що чекає від служби розвідувальну інформацію для вироблення оптимальної переговорної позиції України як у Мінську, так і під час засідання в Нормандському форматі.

"Ви маєте докласти всіх зусиль для збереження міжнародної підтримки України", - підкреслив глава держави.

Як відомо, 5 червня український лідер Володимир Зеленський змінив голову Служби зовнішньої розвідки України: звільнив Валерія Євдокимова і призначив на цю посаду Валерія Кондратюка.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що протягом останніх 6 років  Служба безпеки України викрила в своїх лавах  понад півтори тисячі зрадників - важливі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?