Зеленський нарешті зізнався, що йому насправді пропонував Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський нарешті зізнався, що йому насправді пропонував Порошенко

Зеленський нарешті зізнався, що йому насправді пропонував Порошенко

Глава держави Володимир Зеленський зважився на ще одне неочікуване зізнання у своєму новому інтерв'ю - він вперше розповів про те, що колишній український президента та лідер партії "Європейська солідарність" пропонував йому забути всі попередні конфлікти та скандали, а також почати "робити щось для країни", однак Зеленський наголосив, що він йому не вірить та вважає, що найбільша біда Порошенка у тому, що він досі вважає себе президентом України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Журналіст поцікавився в Зеленського, про що Порошенко говорив з ним у парламенті кілька місяців тому. Глава держави відповів, що його попередник багато разів пропонував йому зустрітися і в Раді повторив свою пропозицію. Зеленський зізнався, що сказав Порошенку: "Окей, да".

"Ми зустрічались після цього… Я вважаю, що його головна помилка, що він вважає себе президентом України. Дотепер. І далі так буде вважати. І навіть пройде 10 років, він буде вважати, що він єдиний, який щось там зробив для України, а всі інші ніхто", - вважає український лідер.

Окрім того, Зеленський зазначив, що на зустрічі Порошенко сказав, що хоче допомагати країні: "І він каже: "давайте забудемо все, що було, давайте щось робити для країни". На думку президента, що він і його попередник зовсім різні. Зеленський зізнався, що не повірив Порошенку.

"З ним не можна домовлятися – це кажуть як його колишні друзі, так його колишні вороги, наші перші президенти. Кажуть: немає сенсу. Ну, просто немає сенсу", - додав президент.

Журналіст також запитав, чи хоче Зеленський, щоб Порошенка посадили у в’язницю - він відповів.

"Людина має "сидіти", якщо є за що "сидіти". Ось і все. А за що "сидіти", встановлюють правоохоронні органи, потім вирок виносить суд", - підсумував Зеленський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава Офісу генерального прокурора Ірина Венедіктова записала термінове відеозвернення до усіх українців та озвучила гучні звинувачення Петру Порошенку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?