Життя принца Гаррі перетворилося на нічний кошмар - що сталося
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Життя принца Гаррі перетворилося на нічний кошмар - що сталося

Життя принца Гаррі перетворилося на нічний кошмар - що сталося
Джерело:  online.ua

Королівський оглядач Рассел Майєрс поділився шокуючими даними - він повідомив про те, що плани принца Гаррі і Меган Маркл зруйнувалися через пандемію коронавірусу. Окрім того, за його словами, життя герцога Сассекського "перетворилося на нічний кошмар". Майєрс розповів, що закохані після скандальної відмови від виконання королівських обов'язків їхали з Великої Британії з амбітними планами. Вони дуже хотіли відкрити свій благодійний фонд, заробляти гроші публічними виступами, Меган Маркл мріяла повернутися в кіно. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Radio New Zealand.

"Однак після переїзду в Лос-Анджелес всі їхні очікування і надії поки що "зависли в повітрі" через спалах коронавірусної інфекції. До того ж принц Гаррі не може знайти собі гідне заняття в чужій країні", - йдеться в повідомленні.

За словами журналіста, принц навіть зв'язався з друзями з британського королівського флоту і попросив, щоб його залишили церемоніальним главою організації, хоча до цього планував відмовитися від усіх титулів. Окрім того, Майєрс стверджує, що принцу доведеться миритися з сім'єю.

"Також у подружжя туго з фінансами. Поки що пару спонсорує принц Чарльз, але так не може тривати далі, і їм доведеться заробляти самостійно. Поки що вони живуть в розкішному маєтку за 20 мільйонів фунтів стерлінгів і, за чутками, витрачають щодня на охорону сім тисяч фунтів стерлінгів", - розповідає журналіст.

За словами Майєрса, принц Гаррі зараз дуже страждає і у нього, нібито, загострилися проблеми з психікою. А от його кохана наразі чекає скасування карантину, щоб починати виходити в світ без будь-яких обмежень, з якими вона зіткнулася в королівській родині в Британії.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Кейт Міддлтон і Меган Маркл неодноразово сварилися, ба більше, між ними й досі існує ворожнеча - цікаві подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?