Щось неймовірне: Далай-лама випустив сингл з дебютного альбому
Категорія
Культура
Дата публікації

Щось неймовірне: Далай-лама випустив сингл з дебютного альбому

Щось неймовірне: Далай-лама випустив сингл з дебютного альбому
Джерело:  online.ua

Духовний лідер буддистів Далай-лама не втомлюється дивувати світ неочікуваними та сміливами рішеннями, які привертають увагу усієї міжнародної спільноти. Цього разу мудрець несподівано оприлюднив сингл Compassion (Співчуття) зі свого дебютного альбому Inner World (Внутрішній світ). Варто звернути увагу на те, що в основі композиції - одна з найвідоміших буддистських молитов, проспівана самим духовним лідером. Його послідовники зізнаються, що приємно здивовані таким сюрпризом і не приховують захоплення талантом Далай-лами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Your EDM.

Ще одна цікава деталь, яка привернула увагу музичних критиків, - Далай-лама записав альбом разом з відомою виконавицею-буддисткою Джунель Кунін. Остання вже навіть встигла розповісти, яка вона працювала над альбомом з цією легендарною людиною.

"Я ніколи не чула, щоб він говорив так. Він був такий схвильований... Він говорив про те, як музика може допомогти людям так, як він не може. Музика допоможе повернути нас до нашої істинної природи і нашого добросердя", - зазначила Джунель Кунін.

Варто звернути увагу на те, що Inner World містить 11 треків. Диск вийде у день народження Далай-лами - 6 липня. Йому виповниться 85 років. Неважко здогадатися, що усі виручені від продажу альбому гроші будуть відправлені на благодійність.

Послідовники Далай-лами уже прокоментували його нову роботу.

"Це щось неймовірне!; музика світла, надії та любові; чесно, це чисти ковток повітря - дякуємо за нього; музика справді можна лікувати серця та душі - про це люди забули, але Далай-лама вирішив усім нагадати; прекрасний сингл - з нетерпінням чекаємо на альбом!; ніжно та дуже сміливо; дякуємо Вам, це так прекрасно, так казково", - діляться враженнями користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Далай-лама вирішив дати кілька корисних порад, які допоможуть нам якомога швидше здолати COVID-19 та повернутися до нормального життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?