Чому РФ блокує роботу КПВВ на Донбасі - розкритий підлий план Кремля
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому РФ блокує роботу КПВВ на Донбасі - розкритий підлий план Кремля

Чому РФ блокує роботу КПВВ на Донбасі - розкритий підлий план Кремля
Джерело:  24 канал

Українці вже давно звернули увагу на те, що попри відкриття КПВВ на окупованих територіях, проросійські сили роблять все можливе, аби не пропускати людей на підконтрольну Україні територію. Як відомо, на "Станиці Луганській" окуапнти навіть встановили протитанкові загородження. Неважко здогадатися, що представник Росії у ТКГ Борис Грихлов розцінив як провокацію відкриття Києвом пунктів пропуску на Донбасі "в умовах спеки та епідемії коронавірусу". Представник ОРДЛО у Тристоронній контактній групі Сергій Гармаш вирішив пояснити, що насправді зараз відбувається на Сході України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Експерт озвучив свою думку з приводу причин блокування бойовиками виїзду на КПВВ. На його переконання, у такий спосіб офіційна Москва спеціально тягне певний час, поки в Україні пройде ЗНО.

"Вони зараз не хочуть випускати нашу молодь, щоб вона змогла вступити в українські виші", – розповів український журналіст.

Окрім того, він наголосив, що, з іншого боку, Кремль зацікавлений, щоб пенсіонери з окупованих територій виїхали на підконтрольні Україні території і повернулися з грошима назад. На думку Сергія Гармаша, на тих територіях шукатимуть компроміс і все одно прийдуть до того, що відкриють КПВВ.

Варто звернути увагу на те, що КПВВ на Донбасі не функціонують з березня, коли в нашій країні оголосили жорсткий карантин. Також вибірково працюють усі пропускні пункти на державному кордоні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда російського глави Володимира Путіна шокувала міжнародну спільноту новою скандальною заявою про Україну. Речник президента РФ Дмитро Пєсков почав стверджувати, що Росія хоче бачити нашу країну єдиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?