Як позбутися тяги до солодощів за тиждень - секрет відомого дієтолога
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як позбутися тяги до солодощів за тиждень - секрет відомого дієтолога

Як позбутися тяги до солодощів за тиждень - секрет відомого дієтолога
Джерело:  online.ua

Усім уже давно відомо, що головна причина зайвої ваги - це профіцит калорій. Однак контролювати усі прийоми їжі доволі важко, адже кожного разу хочеться посмакувати не тільки салатиком з курячим філе, але й декількома пряниками після запашної кави. Авторитетний дієтолог зі Швеції Фредерік Паулун розповів, як позбутися залежності від солодощів лише за 7 днів. За його словами, знадобиться завзятість і сила волі, аби дотримуватися найважливіших правил, які зі лічені дні зроблять ваш раціон здоровим та правильним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Expressen.

"Головне - витримати перші декілька дінв, а потім впоратися з бажанням з'їсти що-небудь солодке буде набагато легше", - зазначає Паулун.

За його словами, в першу чергу, потрібно перестати їсти продукти, в яких найбільше цукру. До прикладу, солодкі кукурудзяні пластівці, випічка та цукерки.

"Треба відмовитися взагалі від усього цукру і їсти тільки складні вуглеводи. Особливо чутливим людям, можливо, на початку доведеться відмовитися навіть від свіжих фруктів і ягід. Через кілька тижнів дозволяється знову їх їсти", - розповідає експерт.

Щоб швидше позбутися залежності від солодрщів, Паулун радить більше рухатися, уникати стресу, пити багато води, регулярно приймати їжу, висипатися, вживати білкові продукти, уникати напівфабрикатів, ввести в раціон горіхи і насіння. Окрім того, дієтолог порадив знайти нові джерела задоволення.

"До прикладу, приймайте ароматичні ванни, слухайте музику або дивіться кіно - тобто, просто робіть те, що приносить вам задоволення без всякого цукру", - розкрив свій секрет відомий дієтолог.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  західні дієтологи назвали продукти, які допомагають позбутися від жиру на животі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?