Буде наступ - Аваков терміново звернувся до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Буде наступ - Аваков терміново звернувся до українців

Буде наступ - Аваков терміново звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Арсен екстрено звернувся до усіх українських громадянам та поділився важливими даними - він розповів про те, що налаштований подолати організовану злочинність у Запорізькій області, тому радить "ворам у законі" забути про свою діяльність або їхати в іншу країну. За його словами, це буде повноцінний системний наступ на злочинців. З такою гучною заявою глава МВС виступив на координаційній нараді керівників правоохоронних органів у Запоріжжі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

"Ми домовилися про системний наступ на організовану злочинність. Сьогодні професійно розібрали багато ситуацій і конкретних схем. Наша філософія – "віджимати" організовану злочинність і злочинні манери з повсякденного життя запорізьких громадян. Повинно бути безпечно, зрозуміло і конкретно", - наголосив Арсен Аваков.

Окрім того, очільник МВС підкреслив, що що наразі у Запорізькій області функціонують 6 організованих злочинних угруповань, а також ще одне угруповання з Дніпропетровської області, яке впливає на деякі події у цьому регіоні. До прикладу, посадовець звернув увагу на те, що "вори в законі" в Україні контролюють 80% викрадень транспортних засобів і 60% квартирних крадіжок. Що важливо розуміти, ще 4 червня український парламент ухвалив закон про відповідальність за злочини, вчинені злочинною спільнотою, який вводить в поле карної діяльності поняття "вор у законі".

Нагадаємо, що 12 червня глава МВС здивував українців новою заявою. Представники ЗМІ поцікавилися у нього, чи була у Авакова зустріч з президентом країни Володимиром Зеленським після його пресконференції, і чи пов’язані з цим зміни у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Проте Арсен Аваков вирішив не відповідати на це запитання та лише неочікувано заявив, що ні український лідер, ні міністр МВС не керують слідством.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Аваков звернувся до українців з гучною заявою  з приводу останнього резонансного злочину за участю правоохоронців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?