Навіть яблучний пиріг - названі корисні при схудненні солодощі
Категорія
Технології
Дата публікації

Навіть яблучний пиріг - названі корисні при схудненні солодощі

Навіть яблучний пиріг - названі корисні при схудненні солодощі
Джерело:  online.ua

Солодощі для людей, які борються із зайвою вагою і намагаються схуднути, як правило відносяться до категорії заборонених продуктів, так як викликають профіцит калорій. Але відмова від різних смаколиків стає для багатьох людей, що хочуть схуднути, справжнім випробуванням, оскільки з щоденного раціону потрібно повністю виключити будь-які ласощі. Виявляється, не обов'язкововідмовлятися від улюблених солодощів під час схуднення - деякі продукти, за твердженням іспанських дієтологів, не тільки жодним чином не шкодять фігурі, але і є вкрай корисними та важливими для організму в період позбавлення від зайвих кілограмів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на La Gaceta de Salamanca.

У список корисних при схудненні солодощів увійшли шоколад з вмістом какао не менше 70%, яблучний пиріг з використанням желатину і доповнений шматочками свіжих фруктів, а також фініки, родзинки, курага і вишня. За словами дієтологів і нутриціологів, останні є джерелом корисного цукру, антиоксидантів, вітамінів і мінеральних речовин. Медики запевняють, що, всупереч широко поширеному міфу, від цих продуктів не можна погладшати, а ось вгамувати тягу до солодкого - легко і просто.

Єдине правило при вживанні вищезгаданих солодощів при схудненні є помірність. Експерти відзначають, що якщо іноді дозволяти собі невелику кількість смаколиків, то це не зашкодить фігурі.

Варто відзначити, що раніше західні дієтологи заявили, що позбутися від непотрібних жирових запасів в області живота допоможе раціон з великою кількістю білка. Якщо в раціон додати курячі яйця, м'ясну і рибну продукцію, мигдаль, червону сочевицю і запечені боби, то струнка талія повернеться швидко і надовго.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що дієтолог розкрив секрет, як швидко позбутися від тяги до солодкого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?